ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έλληνας πιλότος F-16 προσγειώθηκε στην Τουρκία και σήκωσε από ΑΤΜ έξι χιλιάδες λίρες!!

advertisement

Δεν ξανάγινε! Έλληνας πιλότος F-16 προσγειώθηκε στην Τουρκία και σήκωσε από ΑΤΜ 6.000 τουρκικές λίρες, ξεγελώντας τα τουρκικά ραντάρ! Εάν η είδηση την οποία μετέδωσε τουρκικό πρακτορείο επικαλούμενο τη γαλλική ιστοσελίδα radiocockpit ισχύει, τότε μιλάμε για κάτι πραγματικά απίστευτο. Ο γνωστός δημοσιογράφος – τουρκολόγος, Νίκος Χειλαδάκης έχει το ρεπορτάζ για το θέμα.

“Την πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!

Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!

Την είδηση αυτή μετέδωσε τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο την γαλλική ιστοσελίδα, radiocockpit, ειδικευμένη με ειδήσεις πολεμικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με την είδηση αυτή, ο Έλληνας πιλότος, Όμ… Σπυρόπ…, πετώντας πάνω από την νήσο Σάμο και ξεφεύγοντας τελείως από τα τουρκικά ραντάρ εισήρθε (!!!!), στην τουρκική επικράτεια και μετά από λίγο προσγειώθηκε στη κωμόπολη Σόκια κοντά στο Αιδίνιο.

Εκεί κατευθύνθηκε αμέσως στο τοπικό ATM, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε την δυνατότητα να πάρει μεγάλο ποσό από τα ελληνικά ΑΤΜ και κάνοντας χρήση μιας κάρτας…. απέσυρε το ποσό των έξη χιλιάδων τουρκιών λιρών!

Μάλιστα!!!”