ΑΧΑΪΑ:Πυρά Νταβλούρου κατά Νικολόπουλου-Τον καλωσορίζει στην πραγματικότητα «στα τέσσερα»!

advertisement

 

 

 

 

 

Με βολές κατά του τ.Βουλευτή της Ν.Δ και νυν των ΑΝ.ΕΛ που εγκατέλειψε το κόμμα το 2012, λόγω του τότε μνημονίου, εξαπολύει ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος, αναφέροντας σε δήλωσή του:  Η Νέα Δημοκρατία έπραξε για μια ακόμη φορά το πατριωτικό καθήκον της και τίμησε εκ νέου την ιστορία της ως η παράταξη των μεγάλων επιλογών για τον τόπο.

Ψηφίζοντας υπέρ της συμφωνίας με τους εταίρους – δανειστές δεν ρίξαμε σανίδα σωτηρίας στην παραπαίουσα συγκυβέρνηση της μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά στην πατρίδα μας, που έφτασε μια ανάσα από την καταστροφή λόγω των τυχοδιωκτικών κι επικίνδυνων χειρισμών των σημερινών κυβερνώντων.

Ωστόσο, αυτό το «ναι» δεν σημαίνει ότι δίνουμε και λευκή επιταγή στη σημερινή συγκυβέρνηση αυτών που εξαπάτησαν τους πολίτες, υποσχόμενοι ότι θα καταργούσαν με «ένα νόμο και με ένα άρθρο» το μνημόνιο, για να υποχρεωθούν να πράξουν στο τέλος το αντίθετο.

Δεν θα γίνει η Νέα Δημοκρατία το «δεκανίκι» για να ψηφίζονται και να εφαρμόζονται τα αναγκαία μέτρα για την επιβίωση της χώρας, τη στιγμή που οι θιασώτες της δραχμής καταψηφίζουν την ίδια τους την κυβέρνηση αλλά ταυτόχρονα δεν παραιτούνται από τις βουλευτικές έδρες τους.

Ας καταστεί σαφές ότι είμαστε και θα είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, όχι όμως και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» σε μια συγκυβέρνηση μειοψηφίας πολιτικών αγυρτών .

Σε ό, τι αφορά δε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που -κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία- ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας, τουτέστιν ενός νέου μνημονίου, τους… συμπαρίσταμαι ειλικρινά!!!

Υποθέτω ότι τώρα συνειδητοποίησαν τι σημαίνει να ψηφίζεις με βαριά καρδιά το επώδυνο, πλην αναγκαίο και χρήσιμο για τον τόπο, και όχι αυτό που θα ήθελες.

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μνημόνια, τόνισε λαλίστατος Αχαιός βουλευτής προκειμένου να αιτιολογήσει την αναμενόμενη κυβίστηση του.

Κάπως αργά και όψιμα το θυμήθηκε αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση τον καλωσορίζω στην πραγματικότητα, δηλαδή κατά την προσφιλή του έκφραση «στα τέσσερα»!!!

Μετά λόγου γνώσεως, επισημαίνω τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους όσοι στηρίζουν τη σημερινή συγκυβέρνηση μειοψηφίας για να μην χάσουν τις καρεκλίτσες τους, ότι  τα «καλύτερα» για τους ίδιους έρχονται. Είναι μπροστά τους….