ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ:Απομακρύνθηκε ο…αλληλέγγυος δημοσιογράφος Άγγελος Κωνσταντίνου,

advertisement

Σε αναβρασμό η ΕΡΑ Πάτρας μετά την απομάκρυνση του δημοσιογράφου Άγγελου Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ως λειτουργικός αλληλέγγυος και εργαζόταν χωρίς αμοιβή. Ο Άγγελος Κωνσταντίνου, ήταν ένας από τους αλληλέγγυους που δεν έλειψαν ούτε μέρα στα δύο χρόνια του αγώνα που έδινε η ΕΡΤ για να κρατηθεί ανοικτή, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι εκ των εργαζομένων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου βοήθησαν κάποιοι “συνάδελφοι” με καυστικά τους σχόλια και παρεμβάσεις, κάτι που οδήγησε στην απόφαση με εντολή άνωθεν.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Άγγελος Κωνσταντίνου ενόχλησε με τις απόψεις  του περί  δραχμής και το γεγονός ότι άφησε να εκφραστούν και οι ανάλογες φωνές.

Η απομάκρυνση του δημοσιογράφου έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων σχετικά με το “ευχαριστώ” που του επιφυλάχθηκε για τον αγώνα που έδωσε την ώρα που άλλοι- έμμισθοι- φυγομαχούσαν, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά για το γεγονός ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν σήμερα για τον σχολιασμό του και όχι δύο χρόνια που κρατούσε μαζί τους ανοικτή την ΕΡΤ.

.