Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «χρωστάω 300.000 ευρώ!»

advertisement

«Δεν είχα ένα φράγκο να δώσω στο παιδί μου για τα γενέθλιά του».Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εδώ και περίπου δέκα χρόνια εξομολογείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός και παραδέχεται ότι πέρασε μία φρικτή τριετία μέχρι που αποφάσισε να μην «γονατίσει» λόγω των χρεών του!

«Έχω δέκα χρόνια να δώσω στα παιδιά μου από ένα 50αρικο να πάρουν ένα πουλόβερ. Από το 2005 έχω οικονομικές δυσκολίες. Άνοιξα ένα μαγαζί, μπήκα μέσα 150.000 ευρώ και τώρα που μιλάμε χρωστάω καμιά 300.000 ευρώ», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι, στα 65 του χρόνια, δεν έχει χρήματα ούτε για να στηρίξει τα παιδιά του, όπως κάνουν πολλές οικογένειες: «μπήκε στα 37 ο γιος μου. Είναι στην Ελλάδα ξεναγός. Πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του και δεν είχα να του δώσω ένα φράγκο. Του είπα: “Χρόνια Πολλά αγάπη, αγάπη μου, περιμένω κάτι λεφτά να μου έρθουν και τότε θα σου τα δώσω”».

«Με πήραν οι τράπεζες και μου έβαλαν χέρι. Δεν αρνούμαι να δώσω τα χρήματα, αλλά τη σύνταξη μού τη δώσατε μισή. Δούλεψα 45 χρόνια και μου δίνετε για 20, μειωμένη. Τα χρέη μου τα διατηρείτε, αλλά τις απολαβές μου τις κατεβάζετε συνέχεια», συνεχίζει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και, τονίζοντας ότι δεν τον αγχώνει η οικονομική του κατάσταση, αποκαλύπτει: «πέρασα μια τριετία φοβερή, αυτοκτονική. Μετά έγινε ένα κλικ και είπα “δεν θα τρελαθώ εγώ, άσε να τρελαθούνε αυτοί”. Είναι σχέδιο και τώρα λένε “φέρε τα σπίτια, τα λεφτά σου, κουρεύουμε τις αποταμιεύσεις σου”… Δεν πληρώνω, αλλά όχι από ανεντιμότητα. Είμαι έντιμος άνθρωπος, δεν θα βάλω και ηθικά διλήμματα. Στην καταστροφή πάμε!».