Ιαπωνία: Τα ζευγάρια παντρεύονται με κουμπάρους… αλπακά!

advertisement

Μια νέα μόδα στην Άπω Ανατολή.Η νέα μόδα στους γάμους στην Άπω Ανατολή και ειδικότερα, στην Ιαπωνία, είναι τα ζευγάρια να παντρεύονται έχοντας στο πλευρό τους για μάρτυρες τα χαριτωμένα ζώα αλπακά

Η ανθρώπινη φαντασία φαίνεται ότι δεν έχει όρια. Πρόσφατα μια νέα μόδα έκανε την εμφάνισή της στους γάμους που γίνονται στις χώρες της Άπω Ανατολής και η τάση αυτή εξαπλώνεται περισσότερο στην Ιαπωνία. Τα ζευγάρια επιλέγουν να έχουν μάρτυρες στον γάμο τους τα χαριτωμένα και συμπαθητικά ζώα αλπακά, που μοιάζουν πολύ με τα λάμα.

Μάλιστα ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην δημοφιλή τουριστική περιοχή Tochigi, της Ιαπωνίας, προσφέρει στα ζευγάρια που πρόκειται να τελέσουν στον χώρο του την τελετή του γάμου τους, ένα πλήρες πακέτο, που εκτός από όλα τα άλλα περιλαμβάνει και την συμμετοχή δύο αλπακά ως μάρτυρες.

Το ξενοδοχείο Epinard Nasu χρησιμοποιεί δύο πανέμορφα αλπακά από τον γειτονικό ζωολογικό κήπο, τα οποία αφού κάνουν το μπάνιο τους και στολιστούν ανάλογα για να πάρουν μέρος σε έναν γάμο, οδηγούνται από την εκπαιδεύτριά τους δίπλα στο ζευγάρι που παντρεύεται και παραμένουν στην θέση τους σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου!

Όταν ολοκληρωθεί η τελετή του γάμου, τα αλπακά φωτογραφίζονται στο πλευρό του νεόνυμφου ζευγαριού και στην συνέχεια οδηγούνται πίσω στον γειτονικό ζωολογικό κήπο.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα η συμμετοχή των αλπακά στους γάμους σε χώρες της Άπω Ανατολής δεν γίνεται επειδή θεωρείται καλοτυχία, αλλά μόνο και μόνο, επειδή είναι μια νέα τάση που κάνει τους γάμους δημοφιλείς.