ΠΔΕ:Υπό πρϋποθέσεις τα ταμειακά διαθέσιμα στην ΤτΕ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ…”ΛΕΥΚΟ”

advertisement

Με μόνη διαφοροποίηση αυτή της Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε λευκό και με την καταγγελία πως η Περιφέρεια “κρύβει” χρήματα, ολοκληρώθηκε γύρω στις 5:30 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων της στην ΤτΕ..

Υπέρ της μεταφοράς του ταμειακού διαθέσιμου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Τράπεζα της Ελλάδας, υπό προϋποθέσεις όμως είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κατσιφάρας στην εισήγηση του στην υπό εξέλιξη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με μοναδικά θέμα την απόφαση για τα αποθεματικά, επεσήμανε πως είναι θετικός στην μεταφορά των χρημάτων της Περιφέρειας μετά τις διαβεβαιώσεις που είχαν οι Περιφερειάρχες στις πρόσφατες συναντήσεις τους με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στην συνεδρίαση παρών είναι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Πάτρας Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος κατά την τοποθέτηση του στο Σώμα, ζήτησε εκ μέρους του Δήμου Πατρέων η απόφαση για μεταφορά των αποθεματών να είναι αρνητική.