ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ:Αγάπη και Προσφορά στον συνάνθρωπο-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

advertisement

Την Κυριακή του Παραλύτου 3 Μαΐου 2015 με ξεχωριστή λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγία Ευφροσύνη του Ασύλου Ανιάτων Πατρών πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως Ιδρυτών, Κτητόρων, Ευεργετών, Συνδρομητών, Διατελεσάντων Προέδρων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Μελών του Σωματείου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρακεντές, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για Αγάπη και Προσφορά στον συνάνθρωπο. Μαζί του συλλειτούργησε ο π. Γεώργιος Μπιτσάκος.

Αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε καφές και ένα μικρό πρόγραμμα εκδηλώσεων στην αίθουσα «π. Ιάκωβος Λιαρομάτης». Εκεί ανταλλάχθηκαν απόψεις και ευχές από τα παριστάμενα Μέλη του Ασύλου Ανιάτων Πατρών και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν και θέλουν να εκφράσουν την βαθιά ευγνωμοσύνη σε όσους συνδράμουν ώστε το Ίδρυμα Άσυλο Ανιάτων Πατρών να μπορεί να προσφέρει τη βοήθεια του στον έχοντα ανάγκη από περίθαλψη Συνάνθρωπο.