ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ:Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετακομίζει σε άλλη “άγνωστη” ακόμα πόλη-Πιθανά στην Κόρινθο!Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

advertisement

Και επισήμως η Ομάδα Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής,εξεδόθη  επίσημη  ανακοίνωση που δηλώνει ως έδρα της άλλο γήπεδο (εκτός Πατρών) , μετά από συμφωνία με την  Δημοτική Αρχή της πόλης η οποία όμως δεν αναφέρεται.

Την πόλη που θα αγωνίζεται η Παναχαϊκή θα ανακοινώσει ο ίδιος ο Δήμαρχός της, με πιθανότερη την γειτονική Κόρινθο!

Στην ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή επιτίθεται κατά της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των φιλάθλων που όπως σημειώνεται δεν στηρίζουν την ομάδα ενώ αναφέρεται οτι ούτε επιχειρήσεις της περιοχής εμφανίζονται ως χορηγοί στην προσπάθειά της.

Όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση “αποτέλεσμα των ανωτέρω συνθηκών είναι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να κάνει αποδεκτή την πρόταση ενός σύγχρονου και ενδιαφερόμενου για την πόλη του και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου της πόλης αυτής Δημάρχου και να εγκατασταθεί από σήμερα σε αυτή την πόλη όπου και θα δώσει το επόμενο αγώνα για τα PLAY-OFF με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο αγκάλιασαν την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της έδωσαν μόνιμο παραχωρητήριο αποκλειστικής χρήσης του υπερσύγχρονου Δημοτικού σταδίου της πόλης αλλά και δεσμεύθηκαν μέχρι την έναρξη των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να έχουν κατασκευάσει δύο γήπεδα με χλοοτάπητα για την αποκλειστική χρήση από αυτή είτε παίζει στην Super League είτε παίζει στη Football League. “

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

“Όπως είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παρά το ότι η ιδιοκτησία της έχει δαπανήσει 400000,00 και πλέον ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αγυιάς και 300000,00€ για την χρήση αυτού του γηπέδου επί μία πενταετία αλλά και 120000,00€ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Δήμο Πατρέων για την χρήση μόνο για αγώνες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρέων, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ κανένα από τα δύο αυτά στάδια με αποτέλεσμα μόνο για αυτό το λόγο να μην μπορεί να αδειοδοτηθεί.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παρά το ότι έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και παρά το ότι δεν εκκρεμεί εις βάρος της ούτε μία προσφυγή ποδοσφαιριστών και έχει εξοφλήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα μας δεν αδειοδοτείται και αποκλειστικά υπαίτιοι είναι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Αθανασόπουλος και Μελάς αλλά και ο Δήμαρχος Πελετίδης και δεν της παραδίδουν έγγραφο αποκλειστικής χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με την πρωτοφανή δικαιολογία ότι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών ανήκει στον Πατρινό λαό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι ανώνυμη εταιρεία επαγγελματικού ποδοσφαίρου γεγονός που αντίκειται στην φιλοσοφία της δημοτικής αρχής η οποία δεν δέχεται τον επαγγελματικό αθλητισμό και θέλει να μετατραπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό.
Είναι επίσης γνωστό ότι παρά τις προσπάθειες της ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την κάθαρση του ποδοσφαίρου , την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας με παρόν και μέλλον και την εξόφληση των χρεών 3,3 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 6 χρόνια των προηγούμενων ιδιοκτητών Μακρή και Μουτζουρούλια, ούτε οι φίλαθλοι των Πατρών στηρίζουν αυτή την προσπάθεια αλλά κυριότερο δεν υπάρχει ούτε ένας χορηγός από τη περιοχή της Αχαΐας που να στηρίζει αυτή την προσπάθεια.
Ο μέσος όρος των εισιτηρίων τα τελευταία δύο χρόνια δεν ξεπερνά τα 300 εισιτήρια σε κάθε αγώνα με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να έχει σε κάθε αγώνα να καταβάλει έξοδα 7000,00€ για τον Δήμο Πατρέων , την διαιτησία και τα λοιπά έξοδα του αγώνα , ενώ οι εισπράξεις δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα φύλαξης του Παμπελοποννησιακού σταδίου.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω συνθηκών είναι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να κάνει αποδεκτή την πρόταση ενός σύγχρονου και ενδιαφερόμενου για την πόλη του και τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου της πόλης αυτής Δημάρχου και να εγκατασταθεί από σήμερα σε αυτή την πόλη όπου και θα δώσει το επόμενο αγώνα για τα PLAY-OFF με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό συμβούλιο αγκάλιασαν την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της έδωσαν μόνιμο παραχωρητήριο αποκλειστικής χρήσης του υπερσύγχρονου Δημοτικού σταδίου της πόλης αλλά και δεσμεύθηκαν μέχρι την έναρξη των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να έχουν κατασκευάσει δύο γήπεδα με χλοοτάπητα για την αποκλειστική χρήση από αυτή είτε παίζει στην Super League είτε παίζει στη Football League.
Η επίσημη ανακοίνωση αυτής της σωτήριας εξέλιξης για την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα γίνει αύριο από τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης με την παρουσία του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του υπευθύνου αθλητισμού μαζί με τον κ. Αλέξιο Κούγια στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης και στην αίθουσα συνεντεύξεων.”