ΦΙΛΜΠΑ:Για 5η συνεχή χρονιά το «Patras Motor Show»-ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89,4 ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (10π.μ-2μ.μ) και το Skaipatras.gr

advertisement
Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το P.M.S («Patras Motor Show»). Ο γνωστός πλέον χώρος του Μόλου της Αγίου Νικολάου θα φιλοξενήσει και φέτος την διοργάνωση το διάστημα 19-21 Ιουνίου 2015, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πάτρας, τον ΟΛΠΑ ΑΕ., το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πατρών και την στήριξη του Λιμεναρχείου Πατρών.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των 2ου-3ου-4ου PMS (2012-2013-2014) που έγιναν στον ίδιο χώρο η ΦΙΛΜΠΑ έχει το χρέος να προσπαθεί να επιτύχει και πάλι, ώστε κάθε φορά να αναβαθμίζει ακόμα πιο ποιοτικά την εκδήλωση, για το καλό της πόλης μας και των εκθετών, προσελκύοντας περισσότερους Πανελλαδικά Επισκέπτες και Εκθέτες. Η επισκεψιμότητα τα προηγούμενα χρόνια ήτανε 15.000 επισκέπτες την κάθε ημέρα.
Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητου Οχήματος με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως διαγωνισμός γνώσεων με την ονομασία «QUESTIONS &
MOTORS», όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα. Χορηγοί επικοινωνίας της Εκδήλωσης είναι:
TV: IONIAN CHANNEL
ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ – ΜΕΛΩΔΙΑ FM, ΠΑΛΜΟΣ FM, SPORT FM, SPORT 24 FM
Iστότοποι: ΖOUGLA.GR-FLASHSTAR.GR-AUTOMOTOPATRAS.GR, PATRAGOAL.GR Εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-MATCH AXAIAS
Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP.