Βόμβα στη Βουλή: Υπάρχουν φωτογραφίες από το δείπνο Τσίπρα με τις κ. Αγγελοπούλου και Λάτση

Βόμβα έριξε στη Βουλή ο Πάρης Κουκουλόπουλος προκαλώντας έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και απαντώντας στον κ. Νίκο Βούτση ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για διαπλοκή είπε: «Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!».

 

Πρόκειται για το θέμα που είχε βγει πριν μερικές εβδομάδες στον αέρα ότι ο Αλ. Τσίπρας έτρωγε μαζί με τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση στο κλειστό κλάμπ του Κολωνακίου Salon de Bricolage με τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση.

Η φράση του αναπληρωτή υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αμήχανες αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ορισμένους να του απαντούν: «Να τις καταθέσετε, αλλιώς αυτά που λέτε είναι συκοφαντία».

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε: «Να το διαψεύσει ο κ.Τσίπρας το βράδυ και μετά θα έρθουν και οι φωτογραφίες».

 

Πέραν αυτού ο αναπληρωτής υπουργός σύνδεσε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με τις διαπραγματεύσεις για την αντιμετώπιση του χρέους. «Καθαρή εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές με μια μικρή παράταση του προγράμματος. Ενας μήνας χρειάζεται για να είναι ασφαλής η χώρα» είπε. Πρόσθεσε όμως πως σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής ΠτΔ οι εκλογές θα φέρουν βαρύτατο τίμημα όπως είχε συμβεί με τις διπλές εκλογές του 2012. Απο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι έχουν ήδη διαψεύσει τρεις φορές τις σχετικές πληροφορίες κάνοντας μάλιστα συγκεκριμένη αναφορά στο μέσο που τις έγραψε.

advertisement