Αχαΐα: «Κρεμάει» την σφυρίχτρα του ο Κώστας Γιαννόπουλος

advertisement

Την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Αχαιός διαιτητής Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος θα «κρεμάσει» την σφυρίχτρα του την Κυριακή το βράδυ στο «Ανδρέας Κάνιστρας», όπου θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός Πατρών – Βουπράσιο, κλείνοντας έτσι την 27χρονη καριέρα του στους αγωνιστικούς χώρους.

Στην γραπτή του ανακοίνωση προς την ΕΠΣ Αχαΐας, την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας, ο Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Κύριε  Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή, θέλω να σας γνωρίσω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Μια απόφαση δύσκολη μετά από 27 χρόνια παρουσίας μου στα γήπεδα με θητεία μέχρι την Β΄ Εθνική. Η προσπάθειά μου είχε σαν στόχο την απονομή δικαιοσύνης στους αγωνιστικούς χώρους με όποια ανθρώπινα λάθη έγιναν. Κανείς όμως δεν είναι αλάνθαστος. Γι’ αυτό ζητώ την κατανόησή σας για τα λάθη που δεν μπόρεσα να αποφύγω.

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις Διοικήσεις του Σ.Δ.Π.Α. και της Ε.Π.Σ.Α. με τις οποίες συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης όλους τους συνάδελφους διαιτητές για την αγάπη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α. για την δυνατότητα που μου έδωσε τη φετινή χρονιά να αγωνιστώ σε σπουδαία παιχνίδια και να αποχωρήσω με το κεφάλι ψηλά.

Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες και τα σωματεία της Ε.Π.Σ.ΑΧΑΪΑΣ για την εμπιστοσύνη  και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και για το λόγο αυτό αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω στο χώρο της διαιτησίας  από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί.

Με εκτίμηση

Γιαννόπουλος Κώστας»