Τραγωδία στο λιμάνι της Κυπαρισσίας: νεκρή κοπέλα, αγνοείται νεαρός

advertisement

Σοκαρισμένη γεμάτη θλίψη είναι εδώ και ώρες η πόλη της Κυπαρισσίας μετά την ανέλκυση ενός αυτοκινήτου στο λιμάνι της πόλης με νεκρή μια κοπέλα και ένα νεαρό αγνοούμενο από αργά το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Ύστερα από έρευνα δυτών στην προβλήτα του λιμανιού βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρή μια 27χρονη κοπέλα που κατάγεται από χωριό της ορεινής Τριφυλίας, η οποία ήταν γνωστή στη περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς εργαζόταν πέρσι σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου και σύμφωνα με φιλικά της πρόσωπα ήταν γεμάτη αισιοδοξία για τη ζωή.

 

Έπειτα από προσπάθειες των λιμενικών αρχών που επιβλέπουν τις έρευνες με τη συνδρομή της Αστυνομίας και την υποστήριξη των τοπικών αρχών ανασύρθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η νεαρή και το οποίο φέρει σπασμένα τζάμια και έντονες φθορές.

 

Στο ΙΧ επέβαινε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ένας νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 28 ετών που ήταν φίλοι με την κοπέλα και έκαναν παρέα και μέχρι στιγμής αγνοείται καθώς οι έρευνες από τις αρχές εξελίσσονται προς πάσα κατεύθυνση και δεν αποκλείεται να βρεθεί ζωντανός.

Ωστόσο οι Αρχές διερευνούν προσεκτικά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς το Ι.Χ. φαίνεται ότι ήταν παρκαρισμένο στο λιμάνι από το βράδυ της Δευτέρας και οι γονείς των παιδιών ανησύχησαν καθώς δεν είχαν σημεία ζωής.

 

Στον προβλήτα υπάρχουν ίχνη από ρόδες του μοιραίου οχήματος. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και όσοι γνώριζαν τα παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη. Ενας 25 χρονος φίλος του ζευγαριού, ο Παναγιώτης Γ., δήλωσε ότι το νεαρό ζευγάρι ήταν αγαπητό και ήταν εξωστρεφείς χαρακτήρες, ενώ ο νεαρός που κατάγεται από την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας εργαζόταν ως σερβιτόρος σε κλάμπ της Κυπαρισσίας.

 

O Γιώργος Πετρόπουλος  δήλωσε ότι γνώριζε τον νεαρό και την προηγούμενη ημέρα έκαναν παρέα ευχόμενος να βρεθεί ζωντανός, ενώ μίλησε με ζεστά λόγια για τον ανθρώπινο χαρακτήρα του αλλά κυρίως για τη φιλική του διάθεση σε όλους και στα μαγαζιά που εργαζόταν.

 

Νεότερη ενημέρωση 19:30 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, βρέθηκαν το μπουφάν του νεαρού και ένα παπούτσι το οποίο εικάζεται ότι ανήκει σε αυτόν.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν για μισή ώρα ακόμα. Ο νεαρός κατάγεται από την περιοχή της Ζαχάρως και εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Κυπαρισσίας.

Νεότερη ενημέρωση 18:45: Από το βράδυ της Δευτέρας αγνοούνταν η 27χρονη κοπέλα που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Η έρευνα ξεκίνησε από το πρωί, όταν και οι οικείοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της. To αυτοκίνητο εντοπίστηκε από δύτες στη θάλασσα όταν διαπιστώθηκαν ίχνη ρόδας που κατέληγαν στο λιμάνι.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Τραγωδία στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο βρέθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Έως τώρα έχει ανασυρθεί νεκρή μία κοπέλα από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος κατάγεται από περιοχή της Νότιας Ηλείας και αναζητείται από τους δύτες του Λιμενικού Κυπαρισσίας.

 

πηγη www.patrisnews.com