“Όχι στην ιδιωτικοποίηση καθαριότητας και ΔΕΥΑΠ” από τον Κώστα Χριστόπουλο.

advertisement

Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΑΠ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων και του νερού» είπε ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» Κώστας Χριστόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος τάχθηκε υπέρ του δημοσίου χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει η λειτουργία δυο τόσο σημαντικών τομέων του Δήμου που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής του πολίτη.

Παράλληλα, ο Κώστας Χριστόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα υπάρχει αγαστή συνεργασία και κυρίως συμπόρευση με τους εργαζόμενους του Δήμου μετά τις εκλογές, τόσο στην κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών όσο και στην διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΑΣ

Την τοπική κοινότητα Θέας επισκέφθηκε ο Κώστας Χριστόπουλος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τα ζητήματα που όχι απλώς τους απασχολούν αλλά μένουν ανεπίλυτα τα τελευταία χρόνια.

Ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πόλη τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη αποκεντρωτικής λειτουργίας στο πλαίσιο ενός σύγχρονου Δήμου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής καθώς και αυτά της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Ο Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κώστας Χριστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους εργαζόμενους του Κέντρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν, ενισχύοντας την πεποίθηση τους πως μετά τις εκλογές θα δοθούν λύσεις τόσο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της δομής όσο και για την καλύτερη λειτουργία του προσωπικού του.