Αχαΐα: Ποιους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικες εκλογές

advertisement

Ενόψει  των αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών, στις 18 και 25 Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να δώσουν σαφές μήνυμα ανατροπής κυβέρνησης και μνημονίων.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει σε αυτοδιοικητικό επίπεδο παρατάξεις με σαφή αντιμνημονιακή – αντικαλλικρατική τοποθέτηση.

Παρατάξεις που σε τοπικό επίπεδο δεν θα εφαρμόσουν μνημονιακές επιλογές, Παρατάξεις που προτάσσουν την ανατροπή των πολιτικών οι οποίες έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία

Με αυτή τη λογική ο ΣΥΡΙΖΑ  Αχαΐας , ανακοινώνει τη στήριξή του στα παρακάτω αυτοδιοικητικά σχήματα:

 

Στηρίζουμε

 

Την παράταξη, Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

Την παράταξη, ΡΑΠ-Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Σπαρτινό, στο δήμο Πατρέων

 

Την παράταξη, ΔΡΑΣΥ-Δημοκρατική-Ριζοσπαστική-Αυτοδιοικητική-Συμπαράταξη, με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, στο δήμο Αιγιαλείας.

 

 

Την παράταξη, Νέα Πορεία για τον Ερύμανθο, με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Τάκη Γεωργακόπουλο, στο δήμο Ερυμάνθου

 

Την παράταξη, Ριζική Ανατροπή στο Δήμο Καλαβρύτων,με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Κούκιο, στο δήμο Καλαβρύτων.

 

–  Την παράταξη ΑΚΙΔΑ,  Αυτοδιοικητική Κίνηση Δυτικής Αχαΐας, με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Τάκη Κουνάβη, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

 

Καλούμε όλους του πολίτες της Αχαΐας με την ψήφο τους, σε Ευρωκοινοβούλιο, περιφέρεια και Δήμους, να δώσουν τέλος στις πολιτικές που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και το αποτέλεσμα των εκλογών και στις τρεις κάλπες, να σηματοδοτήσει την προοδευτική-δημοκρατική-ριζοσπαστική προοπτική για τον τόπο μας.

 

Τρεις κάλπες , μια επιλογή.

 

Να τους ανατρέψουμε.

 

Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ