Πάτρα: Συνελήφθησαν πέντε παράνομοι μετανάστες και ένας 52χρονος διακινητής

advertisement

Ένας 52χρονος διακινητής παράνομων μεταναστών συνελήφθη,  απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε ψυγείο Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός της μίας μπαγκαζιέρας, και συγκεκριμένα στο κενό που είχε δημιουργηθεί από κομμένες παλέτες εντός αυτής, δύο αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ οι ανωτέρω συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας, λόγω ανηλικότητας.

 

Δύο παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, στα ημιαξόνια αυτού, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ οι ανωτέρω συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

 

Ένας 17χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος, εντός του χώρου του φορτίου και συγκεκριμένα καθισμένος πάνω σε κούτες εμπορεύματος γκρουπάζ, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας.