Ζωή μέσα από τον θάνατο νεαρού αθλητή – Συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του!

advertisement

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα για τον 20 χρονο Κώστα – Νίνο – Δρούλια του Δημητρίου, όταν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, τη Μ. Τετάρτη τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από τον Πύργο, στο Κουζούλι. Όμως αυτό το θαύμα δεν ήρθε ποτέ…

 

Η κατάσταση της υγεία του για περίπου δέκα ημέρες στην ΜΕΘ του Ρίου, δεν έδινε ελπίδες και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής. Νωρίτερα οι γονείς του είχαν λάβει μια γενναία απόφαση… Πρόσφεραν το δώρο της ζωής, το δώρο της άναστασης που περίμεναν για το γιο τους, σε τέσσερις άλλους ανθρώπους, δωρίζοντας τα όργανά του.

 

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η καρδιά του θα χτυπά σε άλλο σώμα, οι νεφροί και το ήπαρ, θα δώσουν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους μας. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που πιστοποιούσαν πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και ο εγκεφαλικός θάνατος είχε επέλθει, ενημέρωσαν τους γονείς, που προχώρησαν σε μια δύσκολη αλλά και γενναία απόφαση, να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους.

 

Η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος στο άγγελμα του θανάτου του 20χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών και αθλητή του μπάντμιντον με σημαντικές διακρίσεις. Οι φίλοι του, που εκείνο το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ήταν μαζί, απαρηγόρητοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως συνέβη ότι συνέβη. Η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν στις 15.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου στον Ανθόπυργο.