Μπες στο δωμάτιο του Amazing Spider-Μan και δες τα όλα ανάποδα!

advertisement

Τα πάνω-κάτω έρχονται στο The Mall Athens με αφορμή την άφιξη στις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας «The Amazing Spider-Man 2».

 

 

Από τη Δευτέρα και για τρεις συνεχόμενες ημέρες (28, 29 & 30 Απριλίου) θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις και εσύ για λίγο Spider-Man και να βγάλεις την πιο απίθανη φωτογραφία της ζωής σου σε ένα εντυπωσιακό ανάποδο σκηνικό.

 

Πρόκειται για μια ειδική κατασκευήπου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το πραγματικό δωμάτιο του Peter Parker. Ζήσε την εμπειρία ενός ανάποδου δωματίου, βγάλε φωτογραφία και μοιράσου τη με τους φίλους σου(#Spiderman Upside Down) για να τους δείξεις πως είναι να περπατάς στο ταβάνι!

 

Ώρες λειτουργίας event στον 3ο όροφο του The Mall Athens:

 

Δευτέρα 28/04:                5μ.μ-9μ.μ

 

Τρίτη 29/04:                       6μ.μ-9μ.μ

 

Τετάρτη 30/04:                 6μ.μ-10μ.μ

 

Το δωμάτιο του ΑmazingSpider-Man στη νέα ταινία

 

Για τις ανάγκες της ταινίας το δωμάτιο του Peter Parker/ Spider-Man τοποθετήθηκε πάνω σε μια κινητή βάση. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον σκηνοθέτη να μας χαρίσει μια από τις πιο απολαυστικές σκηνές σωματικής κωμωδίας, καθώς ο Peter προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη στολή του Spider-Man σε δευτερόλεπτα πριν η θεία του μπει στο δωμάτιο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη περιστροφή, στις 360 μοίρες του δωματίου, όπου ο πρωταγωνιστής έρπεται από το πάτωμα στους τοίχους και το ταβάνι. Η σκηνή είναι αναφορά στη διάσημη σκηνή του Φρεντ Αστερ στο Royal Wedding (1920).

 

Η ταινία

 

Είναι φανταστικό να είσαι ο Spider-Man. Για τον Peter Parker (Andrew Garfield) τίποτα δεν ξεπερνάει τους ελιγμούς ανάμεσα στους ουρανοξύστες, τις περιπέτειες του ως ήρωα, αλλά και τον χρόνο που περνάει με την Gwen (Emma Stone).  Το να είσαι όμως ο Spider-Man έχει και το τίμημα του.  Είναι ο μοναδικός που μπορεί να προστατεύσει τους Νεοϋορκέζους συμπολίτες του από τους κακούς που απειλούν την πόλη. Μέτα την εμφάνιση του Electro (Jamie Foxx), ο Peter πρέπει να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Εντωμεταξύ, επιστρέφει ένας παλιός του φίλος, ο Harry Osborn (Dane De Haan) και ο Peter πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό. Την εταιρεία κολοσσό Oscorp.