Κ. Αχαΐα: Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένου- Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες (Νέο)

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης στην Κάτω Αχαΐα.


Οι έρευνες εκτείνονται σε ξηρά και θάλλασα, με την ελπίδα ότι ο 65χρονος θα εντοπιστεί ζωντανός. Σε αυτές συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του Λιμενικού Σώματος, Κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας και της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα εκφράζονται φόβοι πως ο ηλικιωμένος, προέβη στο απονεννοημένο διάβημα καθώς πληροφορίες θέλουν να αντιμετώπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ στο αυτοκίνητο του που εντοπίστηκε στην παραλιά των Αλυκών, βρέθηκε σημείωμα που ενημέρωνε για την πρόθεση του να δώσει τέλος στην ζωή του. Επίσης στο όχημα βρέθηκαν τα ρούχα του και ο Σταυρός του.

Πρώτη Ενημέρωση: Με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίζονται από νωρίς σήμερα το πρωί για δεύτερη ημέρα  οι έρευνες για τον ηλικωμένο άνδρα που αγνοείται  στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

 

Στις έρευνες συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία αλλά και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας στο οποίο έχει προστεθεί και Δύτης από την ΕΟΔ Αρκαδίας όπου σκοπός είναι να επιχειρηθεί έρευνα και στην Θαλάσσια περιοχή.

Κατά την διάρκεια των χθεσινών ερευννών δεν βρέθηκεν κανένα ίχνος από τον ηλικιωμένο άνδρα η ταυτότητα του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο του άνδρα το οποίο βρέθηκε από χθες το βράδυ στην παραλία των Αλυκών, εντοπίστηκαν τα ρούχα και  προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου – ο Σταυρός του- και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που προειδοποιούσε πως θα δώσει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα τα λόγια «αποχαιρετισμού», φέρεται να τα έγραψε σε κατάσταση σύγχυσης, πάνω σε ένα δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ.

Πληροφορίες θέλουν η κατάσταση της υγείας του, καθώς έδινε μάχη με την επάρατη νόσο να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.