Τραγικό τέλος για Λαμιώτη που είχε εξαφανιστεί – Όλα δείχνουν ότι τον χτύπησε το τρένο

advertisement

Τον φρόντιζε ένα ζευγάρι και οι γείτονες, ενώ το LamiaReport αναφέρει ότι έπασχε από άνοια. Ωστόσο κυκλοφορούσε και τα απαραίτητα τα έκανε από μόνος του.

 

Χθες το πρωί στις 10:30 περίπου ξεκίνησε να πάει στο λογιστή για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες, όπως έλεγε τις τελευταίες ημέρες. Από τοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

 

Σήμερα το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακολουθώντας το σήμα του κινητού που έφερε μαζί του, αλλά δεν απαντούσε.

Τελικά τον εντόπισαν πεσμένο μέσα στα χορτάρια δίπλα στις γραμμές του τρένου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος ήταν χτυπημένος στο μηρό και όλα δείχνουν ότι τον χτύπησε το τρένο.

 

Κανείς δεν είναι σε θέση ακόμα να πει ποτέ και πώς ακριβώς έγινε το τραγικό συμβάν γι΄ αυτό και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πάντως να είχε περπατούσε ή να είχε πέσει δίπλα στις γραμμές και να τον χτύπησε το τρένο χωρίς ο μηχανοδηγός να αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει.

 

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα. Την προανάκριση ανέλαβε η τροχαία Λαμίας.