Θα ξανά σταθούμε στα πόδια μας είπε από την Πάτρα ο Π. Καψής Τους επιτέθηκαν φραστικά πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ

advertisement

Στην Πάτρα βρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ‘’Ελιά’’, Παντελής Καψής, ο οποίος περιοδεύει ανά την επικράτεια, εν όψει των επικείμενων εκλογών του Μαϊου.

Μιλώντας στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, ο πρώην Υφυπουργός της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν εμφανές πως έκανε μια προσπάθεια προκειμένου να συσπειρώσει την κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ και να σταματήσει τον ‘’διαμελισμό’’ των ψηφοφόρων του προς άλλους κομματικούς σχηματισμούς.

Ο κ. Καψής τόνισε μεταξύ άλλων πως, η Ελλάδα μπαίνει πλέον σε ομαλή τροχιά, αφού έπειτα από τις μεγάλες θυσίες των πολιτών κερδήθηκε το στοίχημα της σταθερότητας στον οικονομικό τομέα και ξεφεύγουμε σιγά σιγά από την παρακμή και την οικονομική λιτότητα.

Παράλληλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε τους  λόγους για τους οποίους εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της ‘’Ελιάς’’, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την ιστορία της χώρας μετά την μεταπολίτευση, σήκωσε το μεγάλο βάρος για την αλλαγή των οικονομικών της χώρας και πήρε πάνω του όλο το πολιτικό κόστος της λιτότητας και των δημοσιονομικών μέτρων. ‘’Δίπλα στον Άκη είναι Γιώργος Γεννηματάς, η Μελίνα Μερκούρη και Παρασκευάς Αυγερινός’’, είπε σε έντονο και συγκινητικό ύφος ο κ. Καψής για να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. ‘’Δεν υπάρχει μόνο το σαθρό ΠΑΣΟΚ’’, προσέθεσε.’

Επιπροσθέτως, ο κ. Καψής  όσον αφορά της ΕΡΤ, υποστήριξε πως δεν έγινε ένα πραξικόπημα όπως πολλοί έλεγαν, αλλά δημιουργήθηκε μια πραγματικά Δημόσια Τηλεόραση, λιτή, με αξιοκρατικά κριτήρια και πλήρη διαφάνεια.

Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ”Ελιάς” επεφύλαξαν κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ‘’ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ’’, περίπου 30 άτομα, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι κρατούσαν και πανό με το σύνθημα ”συνεχίζουμε για να ανατρέψουμε την αθλιότητα”.

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Καψή, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο δεύτερος αποφάσισε να μιλήσει μαζί τους και να τους καλέσει σε διάλογο, με το πέρας της ομιλίας του.