Συνέντευξη Τύπου:Πανιώνιος – Απόλλων Πάτρας

advertisement

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής στη συνέντευξη τύπου τόνισε:

«Μας επηρέασε πολύ διακοπή του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ κακή κόντρα σε έναν Πανιώνιο ο οποίος ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και έφτασε εύκολα στη νίκη. Η εμφάνιση αυτή δεν σημαίνει ότι είμαστε κακή ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα και αυτό το έχουμε αποδείξει καθώς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και να ελπίζουμε πλέον για μια θέση που οδηγεί στο πλέι οφ του πρωταθλήματος και εάν τα καταφέρουμε τότε θα μιλάμε για μια καλή χρονιά. Θα δούμε τα λάθη μας και τι έφταιξε για την κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο και πλέον θα κοιτάξουμε την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟ στην Πάτρα».

Ο Αμερικανός παίκτης του Απόλλωνα, Τζερεμι Ουίλσον από την πλευρά του τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μείναμε εκτός δράσης για είκοσι ημέρες και αυτό όπως φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα μας επηρέασε. Ο Πανιώνιος έπαιξε δυνατά σε υψηλή ταχύτητα και μεγάλη πίεση ενώ εμείς από την πλευρά μας υποπέσαμε σε πολλά λάθη και είχαμε την πίεση από τον Πανιώνιο την οποία και δεν μπορέσαμε να τη διαχειριστούμε. Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα μου δεν ήταν σήμερα στο γήπεδο».

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Θέλαμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μετά την διακοπή. Μπήκαμε έτσι από την αρχή του αγώνα και με καλή άμυνα καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά. Στη δεύτερη περίοδο αποδιοργανωθήκαμε στον τομέα της επίθεσης ωστόσο παραμείναμε καλοί στην άμυνα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, όμως από τη στιγμή που ηρεμήσαμε στο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Χτυπήσαμε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι κρατώντας παράλληλα σταθερή αμυντικότητα και αυτό πιστεύω ότι ήταν και το κλειδί. Βλέπουμε πλέον το τελευταίο παιχνίδι και συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για τα πλέι οφ».