Επιβεβαίωση Κεδίκογλου: Θα διευρυνθούν τα κριτήρια για το μέρισμα

advertisement

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε το πρωί της Πέμπτης πως θα υπάρξει διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους. Όπως είπε, γίνεται επανεξέταση του ζητήματος  σε μια προσπάθεια να διορθωθεί ότι περισσότερο γίνεται.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως η κυβέρνηση θα διανείμει όλο το ποσό που έχει υποσχεθεί, το οποίο όπως είπε ανέρχεται σε 450 εκατ. ευρώ.

 

«Θέλουμε να ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται όσο περισσότερους μπορούμε αλλά το ποσό είναι πεπερασμένο», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως τον επόμενο χρόνο θα είναι μεγαλύτερο.

 

“Απόπειρα φτηνού συμψηφισμού για τις υποψηφιότητες στη Θράκη”

 

Για «απόπειρα φτηνού συμψηφισμού» κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής με τη  ΝΔ,  Χασάν Χασάν, στα γραφεία του μειονοτικού κόμματος DEB.

 

Είπε μάλιστα πως είναι διαφορετική μια επίσκεψη σε γραφεία στην Ξάνθη με βραβεύσεις σε συνέδρια στην Τουρκία, αναφερόμενος στον Αχμέτ Κούρτ, του οποίου η υποψηφιότητα για τις περιφερειακές εκλογές αποσύρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου είπε πως είναι «απαράδεκτο» και «τεράστιο λάθος» να δίνονται εθνικά χαρακτηριστικά σε μια θρησκευτική μειονότητα, καθώς κάτι τέτοιο δείχνει επικίνδυνη άγνοια.

 

Παραδέχθηκε πάντως, πως «αστοχίες σε επιλογές προσώπων μπορεί να υπάρξουν».