“Ματάκιας ο παππούλης” ο χαρακτηρισμός της Φ. Πιπιλή για τον Αμβρόσιο

advertisement

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η Φωτεινή Πιπιλή στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως στην φωτογραφία που ανήρτησε ο σεβασμιότατος στο προσωπικό του ιστολόγιο, δεν φαίνεται το ντεκολτέ της ενώ σημείωσε πως το όλο ζήτημα ανακινήθηκε από «κάποιον χρυσαυγίτη οπαδό του».

«Δεν είναι της παρούσης, αλλά της παρελθούσης. Ένα έχω να πω για τον παππούλη: ματάκιας, μεταξύ μας! Δεν φαίνεται καν το ντεκολτέ στη φωτογραφία. Κάποιος χρυσαυγίτης οπαδός του το είπε, αλλά ματάκιας απεδείχθη, όταν είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει. Κάποιο πρόβατο του ποιμένος, χρυσαυγίτης, είδε ντεκολτέ που δεν υπάρχει.

Διότι αν είδαν το δικό μου ντεκολτέ, ε, εντάξει! Και ο φωτογράφος, άλλη φορά, παράκληση, διότι είναι καλά τα παιδιά, αν δεν βλέπουν κάτι, γιατί πάνε να βγάλουν φωτογραφία; Ματάκιας λοιπόν ο παππούλης. Μόνο έτσι μπορώ να συμπεριφερθώ. Ας διαβάσει τι του γράφουν στο amen.gr για τις κατάρες που εκστόμισε ιεράρχης. Και εδώ τελειώνω την ιστορία αυτή».