“Είσαι βλαχάρα, ανορεκτική και ρατσίστρια”

advertisement

Χαμός έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής ανταλλάσσοντας άσχημους χαρακτηρισμούς. Αφορμή στάθηκε το ρούχο που επέλεξε να φορέσει ο παρουσιαστής στο πασχαλιάτικο live του “The Voice”. O Γιώργος Λιάγκας χαρακτηρίστηκε “πιγκουίνος” εξαιτίας του ασπρόμαυρου κουστουμιού που έβαλε το βράδυ της Κυριακής. Ο παρουσιαστής θέλοντας να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο την ενδυματολογική του επιλογή, έδειξε στην εκπομπή μια φωτογραφία του Matthew Mcconaughey που φορούσε παρόμοιο κοστούμι με εκείνον στα βραβεία Oscar.

Η Σάσα Σταμάτη όμως δεν πείστηκε ούτε με την φωτογραφία του χολιγουντιανού σταρ και επέμεινε στον χαρακτηρισμό “πιγκουίνος”, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το παρακάτω ξέσπασμα του παρουσιαστή.
“Είσαι βλάχα! Βλάχα στη σκέψη! Ένας χοντρός δεν μπορεί να ντυθεί ωραία; Τι ρατσισμός είναι αυτός; Για να είστε ικανοποιημένοι και να μη βγάλετε τη χολή σας; Τι θέλετε να φορέσω; Ρατσιστές, ε, ρατσιστές; Μη δούνε έναν άνθρωπο να ντυθεί ωραία!”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: “Δε θέλω να χάσω κιλά και δεν είμαι και τόσο χοντρός. Άντε ρε ανορεκτική πήγαινε σε ένα νοσοκομείο! Δεν έχει καλό μεταβολισμό, είναι ανορεκτική! Στα όρια είναι! Είμαι έξαλλος γιατί δεν μπορώ τους ρατσιστές!”.