Εκβίαζε την ιδιοκτήτρια ότι θα βλάψει τους εργαζόμενους!

advertisement

Ένα Πάσχα που δύσκολα θα ξεχάσει πέρασε η ιδιοκτήτρια καταστημάτων στην πόλη… Για εκβίαση ιδιοκτήτριας καταστήματος κατηγορούνται ένας 36χρονος και μια 27χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Αγρίνιο, ενώ η Αστυνομία αναζητά για την ίδια υπόθεση έναν 28χρονο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες πήγαν το πρωί του Πάσχα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί 54χρονη στο Αγρίνιο και απαίτησαν να τους δίνει 200 ευρώ κάθε βδομάδα, προκειμένου να μην βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων στο κατάστημα.

Στη συνέχεια ο 36χρονος, πήγε σε ένα ακόμη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί 48χρονη, επίσης στο Αγρίνιο και προκάλεσε φθορές με ένα κατσαβίδι. Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθησαν ο 36χρονος και η 27χρονη, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου τρεις μήνες, από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου.