Ναταλία Γερμανού: Τα σχέδιά μας με το Μάνο είναι …..

advertisement

Για όλους και για όλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Realife της εφημερίδας Real News.

 

Ξεκινώντας από τα τηλεοπτικά η Ναταλία μίλησε για την αποχώρησή της από τον Alpha και τις φήμες ότι δεν ήταν και τόσο… ομαλή: “Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Alpha δεν ήταν ούτε τόσο ηχηρό ούτε τόσο δραματικό όσο φάνηκε και παρουσιάστηκε… ήταν ένα διαζύγιο φιλικό πολιτισμένο και συναινετικό…. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Η περαιτέρω παραμονή μου εκεί μόνο φθορά θα μπορούσε να φέρει και σε εκείνους και σε εμένα”.

Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχουμε να βρεθούμε πολύ καιρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μια αμηχανία, αλλά τίποτα περισσότερο ή χειρότερο από αυτή την αμηχανία. Εννοείται πως αν βρεθούμε κάπου πρόσωπο με πρόσωπο θα μιλήσουμε κανονικά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Φίλες μπορεί να μην υπήρξαμε αλλά βγάλαμε εις πέρας τη συνεργασία μας χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα η μία στην άλλη”.

Για τα… τσουγκρίσματα που της καταλογίζουν με άλλες συμπαρουσιάστριές της όπως η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ευαγγελία Αραβανή σχολιάζει: “Μόνο να γελώ μπορώ πλέον με αυτά! Και με τη Σίσσυ και με την Ευαγγελία είμαστε φίλες και κάναμε παρέα και εκτός εκπομπής κοροϊδεύοντας όλα αυτά τα δημοσιεύματα… Δεν θα δεχτώ ποτέ να μου καταλογίσει κάποιος ότι έχω κόμπλεξ απέναντι σε γυναίκες που είναι νεότερες και ωραιότερες από μένα”.

Η Ναταλία Γερμανού βαθμολόγησε και τα shows της ελληνικής τηλεόρασης ξεκινώντας από το The Voice: “Θεωρώ ότι είναι η ωραιότερη παραγωγή που έχω δει έως τώρα”, ενώ για το Just the two of us σχολίασε: “Κατά την προσωπική μου άποψη, μάλλον δεν ήταν ακόμα εντελώς έτοιμοι να βγουν στον αέρα”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου. Τελικά συγκατοικούν; “Δεν έχουμε το ίδιο σπίτι αλλά μένουμε μαζί σχεδόν καθημερινά”.

Όσον αφορά στο αν θα παντρευτούν: “Στα σχέδιά μας είναι μια όμορφη σχέση με πολύ γέλιο, πολλές ωραίες στιγμές, πολλά ταξίδια, όχι όμως γάμος”.