Πάτρα: Επίσκεψη της “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” στην Κιβωτό της Αγάπης

advertisement

Κλιμάκιο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» επισκέφθηκε χθες την  «Κιβωτό της Αγάπης». Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Αριστείδης Παντελής υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής κ. Ανδρέα Τζουραμάνη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης και πέραν της μίας ώρας, ο κ.Παντελής ανέλυσε διεξοδικά τις δραστηριότητες του ιδρύματος κάνοντας σύντομη αναδρομή στο έργο του και στην κοινωνική του προσφορά στην πόλη, αλλά και στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Στην συνάντηση παρευρέθησαν επίσης η γραμματέας του Σωματείου κα. Κατερίνα Νικολάου και ο διευθυντής του ιδρύματος Βασίλης Πολίτης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Τζουραμάνης και τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας», που τον συνόδευαν, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και συνομίλησαν με παιδιά και εργαζομένους, δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του δήμου -όπως άλλωστε περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του συνδυασμού- με στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεκάδες συμπολίτες μας αλλά και την υποβοήθηση των ιδρυμάτων και των φορέων που ασκούν τέτοιου είδους κοινωνικό έργο.