Πάτρα: Καράβολας για Πεφάνη “Διαφωνώ κάθετα. Δεν τον ακολουθώ. Θα κριθεί από την κοινωνία”

advertisement

Ενοχλημένος από την επιλογή του Δημήτρη Πεφάνη να συμπράξει με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του νυν Δημάρχου Γιάννη Δημαρά φέρεται ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας ο οποίος, έως πρότινος, εμφανιζόταν μεταξύ των υποστηρικτών του κ. Πεφάνη. Μάλιστα ο κ. Καράβολας ανέφερε ότι δεν ρωτήθηκε καν από τον κ. Πεφάνη για την απόφαση του να συμπλεύσει εκλογικά με τον κ. Δημαρά.

«Διαφωνώ κάθετα. Ήταν μια προσωπική του επιλογή. Δεν τον ακολουθώ. Θα κριθεί από την κοινωνία», είναι η θέση του κ. Καράβολα, όπως μετέδωσαν το πρωί στην εκπομπή «Αλφαβήτα» στον Αντέννα Πάτρας 105,3 οι Δημήτρης Αβραμίδης και Απόστολος Βουλδής.

 

Ο κ. Καράβολας, σε δήλωση του προς τον Απόστολο Βουλδή, κράτησε αποστάσεις από την επιλογή Πεφάνη και δεν έκρυψε την δυσφορία του για την απόφαση του πρώην Αντιδημάρχου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Πεφάνης πρόσφατα είχε δηλώσει ότι ο κ. Καράβολας ήταν μεταξύ των συντακτών του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης «Νέα Αρχή».

Αποστάσεις,  κράτησαν και στενοί συνεργάτες του κ. Πεφάνη όπως ο δικηγόρος Γιάννης Κούτσης.

Επιπλέον, ενόχληση υπήρξε και σε κύκλους του τοπικού ΠΑΣΟΚ χωρίς ωστόσο να υπάρξουν δημόσιες δηλώσεις, πέραν ορισμένων αναρτήσεων σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως έγινε από την πλευρά του νυν υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων Δημήτρη Κατσικόπουλου.