Όλα ανοιχτά ακόμα και για δημοψήφισμα από τον διευθυντή του γραφείου του Α. Τσίπρα

advertisement

Ο κ. Νίκος Παππάς απαντώντας και στον εσωκομματικό τους “πονοκέφαλο” τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, διευκρίνισε πως σε περίπτωση εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα θέσει θέμα νομίσματος και σημείωσε πως η έξοδος από το ευρώ δεν είναι σε καμία περίπτωση επιλογή τους.

 

Ο κ. Παππάς έστειλε μήνυμα και στον Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας πως δεν είναι καλό να ανοίγει θέμα νομίσματος λέγοντας πως “η συζήτηση για το ευρώ ή τη δραχμή πρέπει να λήξει, είμαστε σε εκλογές” .Όπως σημείωσε εάν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους δεν προχωρήσουν τότε θα μιλήσει ο λαός, κάτι που αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ακόμα και για δημοψήφισμα.

 

Την ίδια ώρα, “αστεία πράγματα», χαρακτήρισε πάντως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δημοσιεύματα περί ύπαρξης ρήγματος μεταξύ του ιδίου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την χθεσινή συζήτηση στην ΚΕ, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερο κανένα ρήγμα ανάμεσα σε μένα και τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα».

 

Και αυτό το καταθέτω, πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», «διότι δυστυχώς κάποια κέντρα, επιχειρούν να εμφανίσουν, κατά πάγιο τρόπο, μια δημοκρατική συζήτηση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν πόλεμο, ως δήθεν ρήξη, ότι μέσα από αυτή τη συζήτηση προκαλούνται ρήγματα».