Πρωτοβουλία για την Πάτρα:Ανακοίνωση σύμπραξη Δημαρά – Πεφάνη

advertisement

“Ερρίφθη ο κύβος” των πολυπόθητων συμπράξεων στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας. Η σύμπλευση του κ. Πεφάνη με την ολοκληρωτικά αποτυχημένη δημοτική αρχή, αποτελεί ακόμη μια πικρή δικαίωση της παράταξής μας “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” που από νωρίς είχε κάνει λόγο για παραγοντισμούς και αθροίσματα φιλοδοξιών.

Αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή, την ανάγκη να συγχαρούμε τον κ. Πεφάνη γιατί με τις πράξεις του επιβεβαιώνει πανηγυρικά τις προβλέψεις μας. Η επιλογή του δεν τιμά τις θητείες κατά τις οποίες εργάστηκε για την Πάτρα. Συμπράττει με ένα συνδυασμό που “βάλτωσε” την Πάτρα και για την οποία ακόμα και ο ίδιος μέχρι πρότινος δεν εκφραζόταν με τα καλύτερα λόγια. Τον κατανοούμε!.

Η Πάτρα όμως τούτη την στιγμή δεν μπορεί να αποτελέσει το “σωσίβιο” για την πολιτική επιβίωση κανενός. Σε κάθε περίπτωση ο πολίτης θα κρίνει. Ο Πατραϊκός λαός τώρα ξέρει. Οι μάσκες έπεσαν.

Η “Πρωτοβουλία για την Πάτρα” για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται εκείνη η παράταξη που μπορεί να αποτινάξει από το σώμα της πόλης τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές. Στους συμπολίτες μας αξίζει μια νέα πραγματικότητα απαλλαγμένη από την ιδιοτέλεια των κλειστών παρασυναγωγών. Θα αγωνιστούμε έως το τέλος και θα νικήσουμε.