Πάτρα: Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑμεΑ Φωτεινή Μπούσιου υποψήφια με τον Νίκο Οικονομόπουλο

advertisement

Υποψήφια με την Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Δυνατή» μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Οικονομόπουλο, θα είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΜΕΑ Φωτεινή Μπούσιου.

Η Φωτεινή Μπούσιου μετά από συνάντηση με τον κ. Νίκο Οικονομόπουλο δήλωσε παρούσα στην προσπάθεια της Παράταξης «Πάτρα Δυνατή» για μία άλλη πόλη, με νέους ορίζοντες και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Για μία πόλη που θα ανοίγει τις πόρτες σε κάθε πολίτη. Για μία μάχη σαν αυτή που η ίδια δίνει καθημερινά για τη ζωή, τον αθλητισμό και το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής όλων των πολιτών στα κοινά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε συγκινημένος από την απόφαση της Φωτεινής Μπούσιου για συμπόρευση με την παράταξη «Πάτρα Δυνατή» με κοινούς στόχους για την πόλη και τον δημότη και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με σθένος για την προώθηση πολιτικών που συμβάλλουν στην πλήρη συμμετοχή όλων των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της Πάτρας.

«Όταν υπάρχει θέληση όλα τα εμπόδια μπορούν να παραμεριστούν και πρέπει όλοι να αντλούμε δύναμη από τον αγώνα της Φωτεινής» κατέληξε ο κ. Οικονομόπουλος

Η Φωτεινή Μπούσιου γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα και είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής

Είναι αθλήτρια του Πινγκ Πονγκ και πρόσφατη επιτυχία της η πρώτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία της (ΤΤ6) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014 AMEA της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα τελευταία χρόνια η Φωτεινή Μπούσιου προπονείται σε Πάτρα και Αθήνα.

Ειδικά δε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει θέσει σαν στόχο να πετύχει μία μεγάλη διεθνή διάκριση