Αύριο το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Τα ονόματα που “παίζουν”

advertisement

Με γνώμονα την υπέρβαση αλλά και την ευρύτερη απήχηση στην κεντροδεξιά ο πρωθυπουργός αύριο αναμένεται να τονίσει την ανάγκη για τη συνέχιση των αλλαγών, θα υπογραμμίσει τα επιτεύγματα της κυβέρνησης και θα αναφερθεί στην ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας σε σταθερή τροχιά.

 

Στα ονόματα θα δούμε και πολλές εκπλήξεις αλλά και έμπειρα στελέχη όπως και στελέχη που επανακάμπτουν από τον ΛΑΟΣ.

Έτσι θα δούμε ονόματα όπως της Μαριέττας Γιαννάκου, αλλά και της Ρόδης Κράτσα και της Νίκης Τζαβέλα, αλλά και του Σταύρου Ξαρχάκου που υπήρξε και στο παρελθο΄ν επί Κ. Καραμανλή ευρωβουλευτής.

Από τους βουλευτές ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αλλά και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από βουλευτές θα δηλώσουν παρόν.

Στο ευρωψηφοδέλτιο θα δούμε τα ονόματα και του πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομάτη, της πρώην βουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ, και της πρώην βουλευτή και δημοσιογράφου Νατάσσας Ραγιού.

Από τους χώρους εκτός πολιτικής θα υπάρξουν ονόματα όπως του καθηγητή της καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη, του πρώην αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου Θοδωρή Ζαγοράκη του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, αλλά και των δημοσιογράφων Μ. Σπυράκη και Γ. Κύρτσου.