Έλενα Ράπτη – Λούκας Γιώρκας: Ζουν κάτω από την ίδια στέγη;

advertisement

Ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως κάνουν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη και ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News το ζευγάρι αποφάσισε να συζήσει στο σπίτι της όμορφης πολιτικού στη Θεσσαλονικη.

 

Μπορεί για αρκετό διάστημα να μην έκαναν δηλώσεις για τη σχέση τους, όμως φαίνεται πως τα πράγματα κυλούν πολύ καλά ανάμεσά τους και έτσι γρήγορα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου η Έλενα Ράπτη έχει δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της στην Παύλου Μελά στο νέο της σύντροφο.

 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Κύπριος τραγουδιστής άδειασε το διαμέρισμα που του είχε νοικιάσει το νυχτερινό κέντρο για το οποίο δουλεύει στη συμπρωτεύουσα και μετέφερε τα πράγματά του στο σπίτι της αγαπημένης του.

 

Δημόσια εμφάνιση για καλό σκοπό

Η Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας εμφανίστηκαν άλλωστε μαζί και στον 9ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για καλό σκοπό. Το ζευγάρι δεν φάνηκε να ενοχλείται ή να κρύβεται από τα φλας των φωτογράφων.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίζεται δημόσια μαζί, αφού και πριν από ένα μήνα περίπου ο φακός τους είχε συλλάβει σε νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζουν με μεγάλη παρέα.

 

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η Έλενα Ράπτη έχει επισκεπτεί μέχρι τώρα τρεις φορές την ιδαίτερη πατρίδα του αγαπημένου της και έχει γνωρίσει και την οικογένειά του. Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις στο στενό οικογενειακό περιβάλον του Λούκα αποκαλύπτει στην Real στενός φίλος του ζευγαριού.