Εντιμότητα

advertisement

του Οδυσσέα Ξεριζωτή
Παρακολουθώντας στενά τα τελευταία τριάμισι έτη την δημοτική αρχή του δήμου Πατρέων ως ενεργός άνεργος πολίτης παρατηρώ , σχολιάζω και προτείνω λύσεις .

Με αφορμή το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού του δήμαρχου Γιάννη Δημαρά οπου λογοδοτούν στους συμπολίτες μας για εντιμότητα  επισημαίνω τα παρακάτω :

Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, ώρα 14.30  . Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Λήψη απόφασης για την υπό του Δήμου Πατρέων παραχώρηση, άνευ ανταλλάγματος, αορίστου χρόνου, με υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου, της χρήσης εννέα  (9) κτιρίων           ( K3,K4,K6,K8,K11,KI2α,Κ12β,Κ14 & Κ15) εντός χώρου της Πλαζ Camping Αγυιάς Πατρών .
(εισηγητής: Παναγιώτης Βαφέας- Αντιδήμαρχος, Ευσταθία Πετσίνη- Αρμόδια Διευθύντρια)

Η παραπάνω ημερομηνία και ώρα  δεν επιλέχτηκε τυχαία , πιστεύω ,καθώς  οι πιο πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι θα απουσιάζουν λόγο εορτών του Πάσχα .

Χαρίζουν παραμονές εκλογών φιλέτα  δωρεάν  .

Η μοναδική περίοδο που έζησε μέρες δόξας μετά την παραχώρηση από τον Ε.Ο.Τ. ήταν  πέντε ήμερες στην διάρκεια της ετήσιας Ευρωπαϊκής συνάντησης των μοτοσικλετιστών της Harley Davidson  το «Super Rally 2010» .

Δεν υπήρχε  ποτέ ένα Master plan .

Η μη αξιοποίηση  και  οι  μεταστεγάσεις υπηρεσιών  σε ακίνητα  δημοτικής περιουσίας έχει ως αποτέλεσμα να πληρώνουν  υπέρογκα ενοίκια οι Πατρινοί πολίτες .

Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι έκαναν λάθη !

Το τελευταίο εξάμηνο η δημοτική αρχή, ξαφνικά υποτίθεται ότι  παράγει έργο !

Σύνθημα που ταιριάζει στον απερχόμενο δήμαρχο  :  ΔΗΜΑΡΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !!!

Με εκτίμηση ,

Οδυσσέας Ξεριζωτής
Ενεργός Άνεργος