«Γολγοθάς» για άνεργο και ανασφάλιστο που χρήζει χειρουργείου

advertisement

Σε ολική αρθροπλαστική επέμβαση ισχίου και γόνατος πρέπει να υποβληθεί άμεσα ο κ. Χαράλαμπος Κοντάρης από την Ανδραβίδα, ο οποίος όμως είναι ανασφάλιστος, άνεργος και δεν λαμβάνει την παραμικρή σύνταξη από πουθενά.
Η περιπέτεια όμως της υγείας του κ. Κοντάρη ευαισθητοποίησε από την πρώτη στιγμή το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας αλλά και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών που πέρα από τη διερεύνηση και τις επαφές με τον ιατρό που δέχθηκε να κάνει την εγχείρηση, έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώσουν χρήματα για τα υλικά που θα χρειαστούν, καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος είναι ανασφάλιστος.

Απευθύνοντας κάλεσμα σε βοήθεια τόσο προς τους κατοίκους της περιοχής όσο και ολόκληρου του νομού, και όχι μόνο, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας κα. Αγγέλα Τζιούμα – Κουτζαμάνη αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο συμπολίτης μας Χαράλαμπος Κοντάρης πρέπει να υποβληθεί, στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής ισχίου και γόνατος και είναι ανασφάλιστος, άνεργος και χωρίς καμιά σύνταξη. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ο Καθηγητής Ορθοπεδικός κ. Μέγας δέχτηκε το συντομότερο να τον χειρουργήσει, χρειάζεται όμως να αγοράσουμε τα υλικά που θα χρειαστούν για την εγχείρηση. Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι ζούμε κάνουμε έκκληση να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας μας και τα χρήματα θα τα καταθέτουμε στο εκκλησιαστικό συμβούλιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας».
Πηγή:patrisnews