Η Βίκυ Αθανασοπούλου υποψήφια με τον Νίκο Οικονομόπουλο

advertisement

“Επέλεξα να συστρατευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Οικονομόπουλο διακρίνοντας στο πρόσωπό του θέληση ανατροπής και διάθεση προσφοράς για έναν Δήμο που θα απέχει μακράν από νοοτροπίες του παρελθόντος.
Θα προσπαθήσω να παλέψω για μία Αυτοδιοίκηση χωρίς εξαρτήσεις, με αυτόνομη δράση και πάντα για το συμφέρον του συνδημότη μου στον οποίο και μόνο θέλω να λογοδοτήσω
Μα πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια και ήθος, χωρίς διαχωριστικές γραμμές θα ήθελα-και θα το επιδιώξω- όλοι όσοι σε αυτές τις εκλογές συμμετέχουν, να δώσουν μάχες για την Πάτρα και όχι για παρέες και συμφέροντα” και συνεχίζει:

“Η ανησυχία μου για την καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μου με οδήγησε στο να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Νίκου Οικονομόπουλου, συνέβαλε στην οριστική μου απόφαση, καθώς δεν επιθυμούσα να ταυτιστώ με πολιτικά μονοπάτια που έχουν πατηθεί χωρίς να αφήσουν “ίχνη”.
Όταν άκουσα τον γιατρό να μιλάει σε μια εκδήλωση που πήγα ως απλός πολίτης, ξαφνιάστηκα με την απλότητα του λόγου του, από την οποία πήγαζε μια καθαρότητα σκέψης, απαλλαγμένης από κάθε είδους πολιτικά τερτίπια. Τελικά φτάσαμε σε σημείο να ξαφνιάζει ένας πολιτικός όταν μιλάει, λες και απευθύνεται στους στενούς φίλους του; Κι όμως, αυτούς τους ανθρώπους έχουμε ανάγκη και αυτούς θέλουμε να βάλουν πλάτη για να ξεκολλήσει επιτέλους αυτή η πόλη από τη μιζέρια και τη στασιμότητα.
Γιατί ο Νίκος Οικονομόπουλος μας δίνει το δικαίωμα να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα ως έχουν, χωρίς να ανησυχούμε αν θα χαρακτηριστούμε αιρετικοί, γιατί απλά μιλάμε σαν φίλοι.
Γιατί απλά μιλάμε για το ίδιο μας το σπίτι. Την πόλη που τη θέλουμε κάποια στιγμή να “γελάσει”.