Ταξίδι: Bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

advertisement

Σε κλίμα αισιοδοξίας η απονομή των Tourism Awards 2014 – Bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης .

Σύσσωµη η ελληνική αγορά Τουρισµού παρευρέθηκε , στην τελετή απονοµής των Tourism Awards 2014, η οποία πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace σε κλίµα έντονης αισιοδοξίας.

Tα Tourism Awards διοργανώθηκαν από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισµού και του ΕΟΤ, και την υποστήριξη των σηµαντικότερων φορέων του κλάδου, µε στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτοµίας στο χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.

Μαζί µε τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν γιόρτασαν στην απονοµή, εκατοντάδες προσωπικότητες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται για τον κλάδο του τουρισµού.

Η ανεξάρτητη 12µελής κριτική επιτροπή, µε πρόεδρο το Νίκο Ε. Σκουλά, είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει πρακτικές και στρατηγικές κάποιων από τις µεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Ιδιαίτερο χρώµα στη βραδιά έδωσε η εξαιρετική παρουσίαση των βραβείων από την ηθοποιό Μάνια Παπαδηµητρίου.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Νίκος Ε. Σκουλάς, δήλωσε σχετικά «Η ανάδειξη και προβολή καινοτόµων δράσεων και καλών πρακτικών, φορέων και επιχειρήσεων, αναµφισβήτητα θα έχει πολύ θετική επίδραση στην αναγκαία αναβάθµιση της ποιότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, σε όλο το φάσµα της τουριστικής µας προσφοράς».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης βραβεύθηκε με το bronze βραβείο στην κατηγορία «Community and Social Development» για την πρωτοβουλία της στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και των δραστηριοτήτων της, να φιλοξενήσει στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican  και να προσφέρει 150 διανυκτερεύσεις σε 50 πακέτα των 2 ατόμων, ως ανταπόδοση από πλευράς ασφαλιστική εταιρίας να προσφέρει 100 ασφαλιστήρια συμβόλαια δωρεάν ασφαλιστικής κάλυψης σε ανασφάλιστους κατοίκους του νησιού.