Πάτρα: Υποψήψιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κ. Χριστόπουλο ο Αντώνης Γκόλφης

advertisement

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Αντώνη Γκόλφη.

Ο υποψήφιος είναι εν ενεργεία πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Δεμενίκων και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Δεμενίκων (φορέας που έχει βραβευτεί δύο φορές για την κοινωνική δράση του).Ο Α. Γκόλφης είναι εργολάβος οικοδομών και δημοσίων έργων και πρώην αντιπρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων.

Ο Αντώνης Γκόλφης δήλωσε για την συμμετοχή του στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Χριστόπουλου, τα εξής:
«Οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές βρίσκουν την πόλη της Πάτρας σε μια κρίσιμη καμπή.

Η επιλογή και η στήριξη του προσώπου το οποίο θα αναλάβει τις τύχες της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια, πρέπει να έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά.

Γιατί είναι πέντε χρόνια καθοριστικά για το αύριο της Αχαϊκής πρωτεύουσας, για τα οποία κανένας δεν δικαιούται να δηλώσει αργότερα πως «δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν είδε».

Συνεπώς, για όσους η αναμέτρηση του προσεχούς Μαΐου αποτελεί ορόσημο για την πορεία της Πάτρας ,  δεν επιτρέπονται αποστασιοποιήσεις και  δεν είναι ανεκτοί οι όποιοι πειραματισμοί.

Αυτούς τους πειραματισμούς άλλωστε, τους πληρώνει την τρέχουσα τετραετία βαριά η πόλη μας.

Με γνώμονα την ανάγκη η πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας να βαδίσει σε δρόμους ανάπτυξης και εξωστρέφειας,  έλαβα την απόφαση, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  Πατρέων, με την παράταξη «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κ. Χριστόπουλου.

Η επιλογή μου αυτή, προκύπτει από το γεγονός, ότι η Πάτρα δεν χρειάζεται απλά έναν Δήμαρχο διαχειριστή, αλλά έναν Δήμαρχο εγγυητή της λειτουργίας του Δήμου και μετατροπής του σε εστία λήψης αποφάσεων  οι οποίες θα στοχεύουν στην ανάπτυξη , τη ρήξη και την ανατροπή.

Είμαι βέβαιος, πως μοναδικός παράγοντας υλοποίησης αυτών των προσδοκιών ,  είναι η «Νέα Πόλη» του Κ. Χριστόπουλου, με τον οποίο στις εκλογές του Μαΐου θα βαδίσω μαζί.

Αυτό τον αγώνα σας καλώ να τον κάνουμε μαζί».