Συνάντηση Νίκου Νικολόπουλου με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά κ. Ιωάννη

advertisement

Τον Μητροπολίτη Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννη επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό», Νίκος Νικολόπουλος με την ευκαιρία της τριήμερης  περιοδείας του στην Μακεδονία

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν  τα θέματα που απασχολούν την Εκκλησιαστική περιφέρεια αλλά και τα μέλη της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά θέματα.

 

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τον «φλογερό» και δραστήριο Επίσκοπο που με την ανύστακτη ποιμαντική φροντίδα του έχει παράξει ένα σπουδαίο έργο κατά τον σύντομο χρόνο της διακονίας του. Ο επικεφαλής των Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ τον ενημέρωσε και για την υπερψήφιση της «ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ» στο Ευρωκοινοβούλιο από κάποιους Έλληνες Ευρωβουλευτές  και μάλιστα από εκείνους που το κόμμα τους διακηρύσσει πως πιστεύει το τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος παρέδωσε το ψηφισμένο κείμενο της Έκθεσης -στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα- στον με τη χαρισματική προσωπικότητα επίσκοπο κ. Ιωάννη και του μετέφερε την παράκληση των Ελληνίδων και των Ελλήνων να πάρει καθαρή θέση στο θέμα και η σιωπώσα Ιεραρχία, για αυτό το εθνικό, ηθικό και θρησκευτικό έγκλημα που συντελείται, με τις ευλογίες των Συμπρωθυπουργών Σαμαρά και Βενιζέλου να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος του παρέδωσε και όλα τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος. Αμέσως μετά την συνάντηση μιλώντας στα ΜΜΕ ο Γ. Γ. του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Με νηφάλιο πνεύμα, αλλά και αποφασιστικότητα ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ στιγματίζουμε τις πολιτικές πράξεις των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ και των πολέμιων του χριστιανικού ευρωπαϊκού πνεύματος από τα δεξιά ως τ’ αριστερά.

 

Είναι πράξεις ντροπής. Είναι γελοίες ιστορίες μικρών και ανίκανων ανθρώπων που δυστυχώς το μόνο που ξέρουν είναι να σκύβουν καλά το κεφάλι.

 

Με την ανωμαλία αυτή όσο δεν μιλά η διοικούσα εκκλησία δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς  μερίδας εκκλησιαστικών παραγόντων όσο και την αδυναμία του ύψους σήματος των Ιεραρχών και άλλων εκκλησιαστικών και πολιτικών προσώπων να αντιδράσουν οργανωμένα και με αποτελεσματικότητα. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να «κάθονται στα τέσσερα» στους ξένους «βιαστές και εκβιαστές» στους εκφραστές της ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο λαός που κυβερνούν και ποιες είναι οι παραδόσεις και τα ήθη του. Οι δοσίλογοι της ξένης κατοχής έφεραν την ισοπέδωση των πάντων , αρκεί να είναι αρεστοί στους πάτρωνες τους και να διατηρήσουν την καρέκλα της εξουσίας.  Ευτυχώς μάλλον όχι για πολύ ακόμα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τους πήραν χαμπάρι και δεν θα αργήσει η νέμεση…»

 

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε πως η υλοποίηση της αντιχριστιανικής και απάνθρωπης αυτής απόφασης των Ευρωβουλευτών -των Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα- κινείται αντίθετα με το θρησκευτικό και ηθικό συναίσθημα της πλειοψηφίας του λαού.

 

Ταυτόχρονα όμως η ψηφισμένη «ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ» δεν αποτελεί μεγάλο κομμάτι της μεγάλης ηθικής  και ποιοτικής κατάπτωσης  στην χώρα, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη.

 

Αναρωτιούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αλήθεια ποια Ορθόδοξη ή και γενικότερα ποια Χριστιανική ομολογία και ποια παράδοση πάνω στην οποία είναι χτισμένη η Ευρώπη προβλέπει κάτι τέτοιο. Από πότε η ανωμαλία να είναι αρετή; Μπορεί στο Δίκαιο οι παρά φύσιν  συμπεριφορές , να βαπτίζονται φυσιολογικές;  Μπορεί η ελληνική κοινωνία να υιοθετήσει την νομική υπόσταση των ομόφυλων ζευγαριών, μετατρέποντας την παρέκκλιση σε …νόμο όπως διακαώς επιθυμούν οι δύο Συμπρωθυπουργοί Σαμαράς και Βενιζέλος;

 

Περιοδεία Νίκου Νικολόπουλου στην Κατερίνη

 

Εξάλλου στην πόλη της Κατερίνης θα βρεθεί την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», Νίκος Νικολόπουλος.

 

Ο κ. Νικολόπουλος θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, κ. Γεώργιο και με άλλους φορείς της περιοχής, ενώ όπως κάνει πάντοτε, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και θα συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής, μοιράζοντας φυλλάδια της Ένωσης και αναλύοντας τη σημασία των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.Επίσης, ο κ. Νικολόπουλος θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα συναντηθεί με τον πυρήνα στελεχών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και με υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.