Διατήρηση της επωνυμίας “Praktiker” – Συνεχίζουμε με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους μας

advertisement

Η Praktiker Hellas, θα ήθελε να ενημερώσει, σε συνέχεια της εξαγοράς της από τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, ότι μπαίνει σε μια νέα, δυναμική φάση, με δυνατότητες μεγαλύτερης ευελιξίας και ανάπτυξης, ακολουθώντας πλέον ανεξάρτητη πορεία από τις υπόλοιπες εταιρείες Praktiker που δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες. Επιπρόσθετα, η εταιρεία θα διατηρήσει την επωνυμία “Praktiker” στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία σε όλη αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διατήρησε τη θέση της στην αγορά, έχοντας ως κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους της. Με τη στήριξη του νέου μετόχου και με τη συμβολή των εργαζομένων της, η Praktiker Hellas στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που ξεδιπλώνονται μελλοντικά. Η υλοποίηση αυτής της επένδυσης αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της εταιρείας αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξο μήνυμα για την ελληνική οικονομία και τη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής είναι οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρεία να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες και να παραμείνει υγιής.

Η Praktiker Hellas θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, με 1.200 εργαζόμενους σήμερα, και να δίνει προτεραιότητα στους Έλληνες προμηθευτές, με στόχο την περαιτέρω αύξηση του ήδη υψηλού ποσοστού των Ελλήνων, το οποίο φτάνει πλέον 85%.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς ‘γυρίζουμε σελίδα’ και ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία για την Praktiker Hellas. Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας, τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον έχοντας στο πλευρό μας τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και τους έλληνες καταναλωτές».