Γηροκομείο διοργάνωσε… βραδιά στριπτίζ για ηλικιωμένες

advertisement

Υπηρεσίες πέρα από κάθε φαντασία προσέφερε στους ηλικιωμένους ενοίκους του γηροκομείο του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπως αποκαλύφθηκε μετά από μήνυση που άσκησε εναντίον του ο γιος 86χρονης Αφροαμερικανής, η οποία ζούσε στο συγκεκριμένο γηροκομείο. Ο γιος της 86χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει από άνοια, ανακάλυψε πως η διοίκηση του γηροκομείου προσλάμβανε στρίπερς για να απασχολούν τους ηλικιωμένους όταν, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα της μητέρας του, έκπληκτος αντίκρισε τη φωτογραφία ενός ημίγυμνου και σωματώδη νέου άνδρα, να χορεύει πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα.

«Ο άντρας κρατούσε ένα μάτσο δολάρια και εκείνη (η μητέρα του) με προτροπή του του έβαζε στο εσώρουχο ένα δολάριο», αναφέρεται στη μήνυση με την οποία ο Φράνκλιν Γιάνκμπλοντ ζητά από το γηροκομείο αποζημίωση αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.
Παρούσα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο γιος της, ήταν και η μητέρα του ενάγοντα, Μπερνίς, η οποία καθισμένη σε αναπηρική καρέκλα δήλωσε πως αισθάνεται «απαίσια» και «ντροπή» για ό,τι συνέβη, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει καμία ανάμνηση του περιστατικού.
Ο γιος της 86χρονης χαρακτήρισε «γκροτέσκο» το σόου ενώ υποστήριξε ότι οι υπάλληλοι διοργάνωσαν την εκδήλωση για «δική τους αρρωστημένη ευχαρίστηση».
Μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αποδεκτό για 32χρονες μόνες γυναίκες, όμως για μια 86χρονη παραδοσιακή αφροαμερικανή δεν είναι», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο άνδρας.
Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος υποστήριξε ότι επρόκειτο για μια προγραμματισμένη εκδήλωση του γηροκομείου, για την οποία οι τρόφιμοι είχαν ενημερωθεί και, αν δεν ήθελε η 86χρονη, θα μπορούσε να μην παρευρεθεί. «Υπάρχουν ενήλικες που ήθελαν να παρευρεθούν σε αυτήν την εκδήλωση, τη ζήτησαν, ψήφισαν υπέρ της και το προσωπικό του γηροκομείου την ενέκρινε», δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.