«Έπιασα τον σύζυγό μου με άλλο άντρα»

advertisement

Σοκάρει με τις δηλώσεις της Ελληνίδα τραγουδίστρια. Έπιασε τον σύζυγό της με… άλλο άντρα. «Στον έρωτα είμαι άτυχη. Τα δίνω όλα και στο τέλος νιώθω προδομένη. Οταν εμφανιζόμουν σε νυχτερινά κέντρα, οι περισσότεροι άντρες με πλησίαζαν εξαιτίας της δουλειάς που έκανα. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που δεν τους απασχολούσε η λάμψη που υπήρχε γύρω από τις πίστες και ήθελαν να είναι δίπλα μου για εμένα και μόνο εμένα» τονίζει η Κόμισσα σε καθημερινή εφημερίδα. «Είχα μια σοβαρή σχέση και είχα επενδύσει πολλά πάνω σ’ αυτή. Πίστευα πως έχω βρει έναν άνθρωπο που ήταν αληθινός, ειλικρινής, αλλά όλα αποδείχτηκαν ένα κακό όνειρο. Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πως η συμπεριφορά του είχε αλλάξει απέναντί μου.

Ηταν κλεισμένος στον εαυτό του, τον έπιανα να είναι με τις ώρες με το κινητό στο χέρι. Αρχισα να πιστεύω ότι είχε μπει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Αναγκάστηκα να καταφύγω σε ντετέκτιβ ζητώντας του να τον παρακολουθήσει. Ετσι και έγινε. Υστερα από δύο εβδομάδες παρακολουθήσεων, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον επαγγελματία, ο οποίος μου ζήτησε να βρεθούμε στο γραφείο του. |
Οταν έφτασα μου παρέδωσε έναν φάκελο με φωτογραφίες και πήγα να τρελαθώ. Είδα τον σύντροφό μου μαζί με έναν άλλον άντρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, σε τρυφερές στιγμές. Ολα ήταν καρέ καρέ, με τον ντετέκτιβ να τους τσακώνει στα πράσα την ώρα που έμπαιναν χεράκι χεράκι σε ένα ξενοδοχείο. Μπορείτε να καταλάβετε το σοκ που έπαθα. Υστερα από αυτό, του έδωσα τα παπούτσια στο χέρι. Πλέον λέω καλύτερα να είμαι μόνη μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από όλες τις απόψεις!»