Παντρεύεται η Έλενα Παπαβασιλείου

advertisement

Η Έλενα Παπαβασιλείου, που εδώ και 5 μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον σύντροφό της, αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω στη σχέση της και να ντυθεί νυφούλα για χάρη ενός παλιού της συμμαθητή όπως εν τέλει τα έφερε η μοίρα!
Τα σκαλιά της εκκλησίας είναι έτοιμη να ανέβει η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία λέει το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της και παλιός της συμμαθητής Σταμάτης Κώνστας. Αν και ήρθαν κοντά στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, νιώθουν ότι γνωρίζονται μια ζωή και δεν έχουν λάθος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια που έχει μπει στα 33, ήθελε πάντα οικογένεια. Είναι από εκείνα τα κορίτσια που τους αρέσουν τα απλά και παραδοσιακά πράγματα. Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια, της αρέσουν τα παιδιά και, όπως έχει πει, θέλει να γίνει μητέρα όταν θα βρει τον ιδανικό σύντροφο, που θα της το «βγάλει».
Με τον Σταμάτη κάνουν πολλά πράγματα μαζί, έχουν άριστη επικοινωνία και κατανοούν πολύ ο ένας τον άλλον! «Νιώθω εκτίμηση στο πρόσωπό του και γι΄αυτό τον άφησα να με πλησιάσει αμέσως», δηλώνει η Έλενα.