Ημερίδα παρουσίασης”Καινοτόμων Σχεδίων νεανικής Επιχειρηματικότητας” την Τετάρτη 9 Απριλίου στην Πάτρα.

advertisement

Πραγματοποιείται την (Τετάρτη 9 Απριλίου) στις 6.00 μ.μ.  στο ξενοδοχείο “Αστήρ” στην  Πάτρα Ημερίδα για την Νεανική Επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος “ΚΥΨΕΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ” που αποτελεί πρωτοβουλία της Γ.Γ. Νέας Γενιάς και υλοποιεί  το EUROTEAM Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Όπως είναι γνωστό, η Πάτρα έχει επιλεγεί (μαζί με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη) απο την Ελληνική πολιτεία για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών ανάπτυξης της πόλης.

Κεντρικοί ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς Παναγιώτης Κανελλόπουλος που θα αναφερθεί σε προγράμματα που αφορούν στη νεολαία και ο Γιώργος Κρεμλής Διευθυντικό Στέλεχος της Ευρωπαικής Επιτροπής που θα μιλήσει για τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για την Ελλάδα απο την Ευρωπαική Επιτροπή.

Το EUROTEAM Κέντρο Δια Βίου Μάθησης υλοποιώντας το πρόγραμμα παρουσιάζει με υπερηφάνεια τους νέους επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με τις καινοτόμες ιδέες τους δίνοντας απαντήσεις στην Ελλάδα της κρίσης και σας προσκαλεί  στο πλαίσιο δημιουργίας του “Νέου Επιχειρείν”να ανακαλύψετε ένα πραγματικό θησαυρό  επιχειρηματικών σχεδίων απο νέους ανθρώπους.

Διότι, ” Οι νέοι επιχειρηματίες είναι η νέα Ελλάδα!”.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται απο την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση.