Τιμητική διάκριση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

advertisement

Τιμητική διάκριση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Π. Παπανικόλα
Τιμητική διάκριση έλαβε από τα χέρια του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου, κ. Γ. Διδασκάλου,

ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης». Η απονομή έγινε στο πλαίσιο των εγκαινίων της ετήσιας έκθεσης ACTIVE TRIP που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Πάτρα.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Π. Παπανικόλας είπε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αυτό δεν είναι «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», είναι ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» (και πάει πιο πίσω από μια δεκαετία). ΕΜΕΙΣ, οι άνθρωποι της Γέφυρας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που θυμάστε… Ότι το πρώτο «εργαλείο» που χρησιμοποίησε ο πρώτος άνθρωπος που έπιασε δουλειά στο εργοτάξιο του Αντιρρίου το 1998 ήταν… Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ με την τοπική κοινωνία.

 

Χάρη σ’ εσάς – χάρη στο ΜΑΖΙ – χτίζονται πολύ περισσότερες γέφυρες από τη μία που χτίσαμε εμείς. Χθες που τηλεφώνησα στη Γέφυρα, γινόταν διάλογος με τους εμπόρους της πόλης σας, αύριο θα συνεργούν σε περιβαλλοντικές δράσεις στην Αγυιά οι Gefyristas με τους Patrinistas, ενώ τη Δευτέρα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με ομάδα κοινωνικών λειτουργών της Πάτρας.

Το ίδιο που κάναμε προχθές, το ίδιο θα κάνουμε μεθαύριο γνωρίζοντας ότι μόνο το ΜΑΖΙ μπορεί να μας οδηγήσει στην «άλλη Δυτική Ελλάδα» που θέλουμε και μπορούμε.
Όπως καταλαβαίνετε για τα δέκα χρόνια της Γέφυρας έχουμε ακόμη πολλά να πούμε και να κάνουμε: ΕΔΩ στην περιοχή.

Για να γίνω κατανοητός θα δώσω ένα παράδειγμα: Την Τετάρτη έχουμε προγραμματίσει μία κλασική Συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουμε στα αθηναϊκά ΜΜΕ τη δεκαετηρίδα. Θα είναι μια τυπική και επίσημη παρουσίαση.

Όμως το αντίστοιχο που θα γίνει ΕΔΩ, λίγο καιρό αργότερα… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, μεταξύ γνωστών και φίλων. Να είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ & ΜΑΖΙ. Πάντα θα σας ευχαριστούμε».