Ο Αλαφούζος είχε πληρώσει τα χρέη του Ολυμπιακού!

advertisement

Μην μας τα πρήζετε με την ειδική βαθμολογία της UEFA και τις νίκες της Βασιλείας. Αν θα έχουμε ομάδα απευθείας στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ ή όχι.

 

 

Θα στο πω μια και καλή και για τελευταία φορά. Σε λίγα χρόνια όλες οι ελληνικές ομάδες θα παίζουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Καμμία απευθείας στους ομίλους. Εχει σημασία αν θα συμβεί το μοιραίο το 2016 ή το 2017; Και δεν θα φταίει η Βασιλεία ούτε η δημοκρατία, αλλά το ανύπαρκτο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Οσο θα μεγαλώνει η απόσταση του Ολυμπιακού από τους άλλους, τόσο θα πέφτουμε θέσεις στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όλοι πλην Ολυμπιακού είναι στην απέξω και στα οικονομικά προβλήματα. Συνεπώς, μικραίνουν και δεν μπορούν να προσφέρουν σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές και νίκες.

 

Ακουγα μια μέρα τοn Σάββα Θεοδωρίδη που έλεγε στο ραδιόφωνο. Και τι θέλετε να μικρύνουμε εμείς για να γίνει καλύτερο πρωτάθλημα ή να πληρώσουμε τα χρέη των άλλων; Εχω απάντηση.

 

Να πληρώσει ο Ολυμπιακός τα χρέη των άλλων. Δεν κάνω πλάκα. Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ο Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό είναι να πληρώσει τα χρέη του Παναθηναϊκού, του Αρη και των υπολοίπων. Να μη σου πω να τους δώσει και αγύριστο δάνειο για να κάνουν μεταγραφές. Όχι έτσι αέρα πατέρα, αλλά με μπίζνες πλαν σε επίπεδο θεσμικών οργάνων Σούπερ Λιγκ.

 

Μόνο έτσι θα διασφαλίσει την κονόμα από το τσάμπιονς ληγκ για πολλά χρόνια.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ είχε πληρώσει τα χρέη του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr