Πάτρα: Πάνω από 15 προσαγωγές ατόμων- Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών (Video)

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Σε σύλληψη για κατοχή κροτίδων μετατράπηκε η προσαγωγή για ένα άτομο που προσήχθη νωρίτερα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας και ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πρώτη Ενημέρωση: Σε περισσότερες από 15 προσαγωγές ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προχώρησε η Ασφαλεια Πατρών κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν απόψε μετά τη 1 τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάτρας, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αναρχικών.

 

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε επέμβαση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρωην Όλγας) όπου από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 150 αντιεξουσιαστές, στο πλαίσιο αντικατασταλτικής συγκέντρωσης που είχαν προγραμματίσει.

Από την αστυνομική επιχείρηση οι αντιεξουσιαστές πετώντας μολότοφ και καίγοντας κάδους, κινήθηκαν προς την οδό Κολοκοτρώνη μετατρέποντας την σε πεδίο μάχης μεταξύ των δυνάμεων καταστολής και των αναρχικών.

Τελικώς τα άτομα απωθηθηκαν στο πάνω μέρος της Κολοκοτρώνη, όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα, ενω σε επιφυλακή είναι οι δυναμείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ