Πάτρα: Ακόμα τέσσερις υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημάρα

advertisement

Τέσσερις νέοι υποψήφιοι τάσσονται στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και δίνουν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα». 

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Καμινίων από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Είναι έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι αιρετός (11 χρόνια πρόεδρος – εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Θεριανού, 4 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βραχναιίκων).

Από το 2006 μέχρι το 2010 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βραχναιίκων. Το 2007 έγινε Αντιδήμαρχος Διοίκησης – Οικονομικών και Παιδείας του Δήμου Βραχναιίκων.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Γιάννης Δημαράς  κατάφερε το νοικοκύρεμα του Δήμου στα οικονομικά και έβαλε τις βάσεις για να γίνει αποτελεσματικό έργο στην επόμενη πενταετία  για την καθημερινότητα του πολίτη και την ανάπτυξη της περιφέρειας που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.  Με τον Γιάννη Δημαρά, που διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του,  και με τους άξιους συνεργάτες του, θα συμπορευτούμε στον αγώνα για την Πάτρα με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των δημοτών και μια πόλη αντάξια της ιστορίας της».

 

Ο BΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ σπούδασε  λογιστικά και ασχολήθηκε για 10 συναπτά έτη με το εμπόριο. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης πάρκινγκ αυτοκινήτων στο κέντρο της Πάτρας.

Για την συμμετοχή του στο συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά δηλώνει:

«Πιστεύω στο έργο του Γιάννη Δημαρά και των συνεργατών του γιατί έχει αποδείξει  στη θητεία του ως Δήμαρχος, ότι αγωνίζεται έντιμα για την Πάτρα και τους κατοίκους της, με ήθος, εργατικότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Συντάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά με σκοπό να βοηθήσω στο έργο του δημιουργώντας μία πόλη ανθρώπινη,  φιλική και ανταγωνιστική στις προκλήσεις των καιρών.»

 

O ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΠΕΝΟΣ εργάζεται στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτροφωτισμού με την ειδικότητα του ταμία – καταμετρητή. Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα στον τόπο καταγωγής του, το Άνω Σούλι Πατρών.

Είναι από το 1997  μέλος του Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου καταμετρητών –εισπρακτόρων Δ.Ε.Η.  Πρόσφατα εξελέγη  Γενικός Γραμματέας.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον  Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Ενδιαφέρομαι για τα κοινά, με απασχολεί το μέλλον του χωριού μου και πιστεύω ότι μόνο όταν συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά μπορούμε να αλλάξουμε όλοι μαζί κάτι. Κατεβαίνω ως υποψήφιος με την παράταξη του κου Δημαρά στην Τοπική Κοινότητα Σουλίου γιατί ήταν ο Δήμαρχος που νοικοκύρεψε το Δήμο και παράλληλα έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις σε πολλά θέματα. Πιστεύω ότι αξίζει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να είναι ξανά Δήμαρχος για να ολοκληρώσει το έργο του  και να δώσει στην Πάτρα την εικόνα που της αξίζει. Για το καλό των συμπολιτών μας και την πόλης που κατοικούμε και όλοι αγαπάμε».

 

Ο NIKOΛΑΟΣ ΛΑΖΑΝΑΣ γεννήθηκε το 1981 στο Σούλι Πατρών,  είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι επαγγελματίας οδηγός και ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο και την μελισσοκομία .

Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του αναφέρει:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για πρώτη φορά, γιατί πιστεύω ότι αν ο καθένας από εμάς δεν ενδιαφερθεί  ο ίδιος για τα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο του, κανένας άλλος δεν θα μπορέσει να το κάνει καλύτερα. Έχω θέληση και πείσμα να πετύχω .

Ο νυν Δήμαρχος με εμπνέει γιατί είδα ότι με ελάχιστη οικονομική βοήθεια από το κράτος ξεχρέωσε τον Δήμο μου, ο οποίος έγινε πρότυπο Δήμου πανελλαδικά.»