Απίστευτη Ιστορία: Ετοιμοθάνατος πατέρας συνόδευσε την 11χρονη κόρη στο “γάμο”(Φωτο – Βίντεο)

advertisement

Ο 62χρονος Jim Zetz από την Καλιφόρνια κράτησε τρυφερά και περήφανα το χέρι της 11χρονης κόρης του, Josie, συνοδεύοντάς τη στην εκκλησία. Δεν υπήρχε γαμπρός για να παραδώσει το αγαπημένο του παιδί και φυσικά η 11χρονη δεν παντρευόταν.

 

Η τελετή ήταν κυρίως για τον μπαμπά και την κόρη, για να μοιραστούν μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν όταν η Josie μεγαλώσει και αποφασίσει να παντρευτεί.

Ο 62χρονος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και ξέρει πως οι μέρες του στη ζωή δεν είναι πολλές. Κανείς δεν μπορεί βέβαια να προδικάσει το μέλλον και είναι πολλές οι φορές που όλα τα προγνωστικά έχουν διαψευστεί. Ωστόσο, ο Jim γνωρίζει πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον αληθινό της γάμο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στις 14 Μαρτίου, ανήμερα των 11ων γενεθλίων της Josie, με πρωτοβουλία της φωτογράφου Lindsey Villatoro, που ανέλαβε να κάνει ένα από τα τελευταία οικογενειακά πορτρέτα της οικογένειας Zetz.

Έτσι έμαθε για την περιπέτεια του Jim, αλλά και για τη θλίψη της Josie, που δεν θα είχε την ευκαιρία να μοιραστεί αυτήν τη σημαντική στιγμή της ζωής της με τον μπαμπά της.

Η φωτογράφος δεν έχασε χρόνο. Τους πρότεινε να διοργανώσουν μια τελετή που θα θυμίζει γάμο, αλλά γαμπρός δεν θα υπάρχει, μια τελετή μπαμπά και κόρης, που θα φωτίσει τις τελευταίες τους ημέρες μαζί.

Με τη βοήθεια της τοπικής κοινότητας, αλλά και φίλων, συγγενών, αλλά και αγνώστων που ήθελαν να συνδράμουν, οργάνωσε τα πάντα, από την τούρτα και τα λουλούδια, μέχρι το νυφικό της 11χρονης και το δαχτυλίδι, δώρο του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς σου μπορεί να μη σε δει να παντρεύεσαι, αλλά είναι εδώ σήμερα για να σε συνοδεύσει στην εκκλησία», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail, ο πάστορας Gary Galbraith.

«Ξέρω πως όλα αυτά θα σημαίνουν και αργότερα πολλά για την κόρη μου, θα τα θυμάται πάντα», τόνισε ο Jim.

«Josie, θα έχεις για πάντα αυτό το βίντεο με σένα και τον μπαμπά σου να σε συνοδεύει στην εκκλησία. Μπορείς να το προβάλεις και στο γάμο σου και να νιώσεις σαν ο μπαμπάς σου να είναι δίπλα σου», ανέφερε η φωτογράφος.