Παναγιώταρος: Ετοιμαστείτε και για άλλα βίντεο

advertisement

Ευθεία απειλή και για άλλα βίντεο σαν το υποκλαπέν με πρωταγωνιστή τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

 

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι που ξεκίνησε χθες και προσπαθεί να προκαλέσει μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια στην χώρα με την κυβέρνηση να δείχνει αδύναμη να αμυνθεί.

«Ετοιμαστείτε και για άλλες ανοησίες» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, σχολιάζοντας τα όσα είπε, νωρίτερα, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ότι «πρέπει να αντιμετωπιστεί η κίνηση Μπαλτάκου ως ανοησία και ατομική ευθύνη» και πως αν σκοπός είναι να χτυπηθεί η ΝΔ, θα είναι το «τελευταίο καίριο πλήγμα στη δημοκρατία».

Από την πλευρά τού ΠΑΣΟΚ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε ότι το κόμμα του στηρίζει μεν την κυβέρνηση, αλλά τίθενται ζητήματα λειτουργίας της.

«Η ΝΔ πρέπει να καταλάβει τι της συνέβη χθες. Αν δεν καταλάβατε, η θεωρία των δύο άκρων, που επενδύσατε εδώ και καιρό, δεν υπάρχει. Το άκρο είναι ένα. Η βία και ο φασισμός, γι αυτό και ό,τι σηματοδοτεί ακροδεξιές συμπεριφορές πρέπει να αποκοπεί» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κουκουλόπουλος επιτέθηκε, επίσης, στον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να ξεκαθαρίσει αν θέλει να παραιτηθούν οι δύο οι υπουργοί ή όλη η κυβέρνηση, καθώς και αν υιοθετεί τις απόψεις της Χρυσής Αυγής για το βίντεο, την ίδια ώρα, όπως είπε, που υπερψηφίζει την άρση ασυλίας βουλευτών της.

Επίθεση, όμως, εξαπέλυσε και κατά της ΔΗΜΑΡ, η οποία «ανακάλυψε μήνες μετά γιατί έφυγε από την κυβέρνηση, και ήταν λόγω Μπαλτάκου».

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας, ανέφερε ότι το κόμμα του ήξερε πολύ καλά, από τον καιρό της τρικομματικής κυβέρνησης, πώς έδρασε ο κ. Μπαλτάκος και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, και στην ΕΡΤ, και για την απέλαση μεταναστών και υποστήριξε ότι «ένας κύκλος ήθελε να παίξει με τους ακραίους ψηφοφόρους».

Για πολύ μεγάλες ευθύνες της συγκυβέρνησης, αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού, που «τόσο καιρό κρατούσαν σε υπεύθυνη θέση» τον κ. Μπαλτάκο, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.